Witam
U nas dzis bardzo udany dzień w przedszkolu Niki została choc troszke na początku była smutna, za to Ida to jak weszła ze mną do sali odprowadzić Niki to nie chciała się dac zabrać z tamtąd wołała tylko cieci cieci tzn. dzieci widze że z drugą nie będzie problemu w przedszkolu póżniej robiła papa przez okno Nikolci i dzieciom z grupy
Szczepienia nie zrobilismy bo nie było pani dr więc za tydzień, a u neurologa okazało się że Ida już jest taka sprytna i świetnie sobie radzi więc już wyszła na prostą i koniec z rehabilitowaniem i nadzorem neurologa - chyba że coś by nas martwiło, niepokoiło to wtedy mamy sie zgłosić - Tak się ciesze że dała sobie radę normalnie takie dni są warte całego trudu i naszego i Idy te nasze ciągłe gimnastyki i cwiczonka choc czasami nie było łatwo
Kasia90, - to nie wiadomo do końca czy to zabki oby siuś łatwo wpadł do woreczka i oby wyniki były dobre - trzymam kciuki
Magda33, - jak tam było bo widze że Zosia dzielnie została i wierze że była uśmiechnięta i nie płakała bo to taka pogodna niunia mama musi brać przykład z córci teraz napewno sie tulicie i cmokacie
Sabcia dla Niki jeszcze dwa miechy i tort roczkowy
U nas dzis piękna pogoda po przedszkolu wybrałam się z dziewczynkami do mini zoo bo nazbierało nam sie suchego chlebka a tam mozna karmic zwierzatka - więc dzień udany i bardzo miło minoł. Teraz M kapie dziewczynki bo mnie złapał ból @ i cały brzuch i krocze mnie boli zaraz tez ide sie kąpac i spac tylko jeszcze wyprasuje na jutro ubranka dla Niki bo M to nie bardzo sobie radzi z sukieneczkami Dobranoc