my poszukamy tańszych
dziękujędonatka26, spóżnione ale szczere życzenia Naj Naj z okazji rocznicy,ce
Szymek sporo waży, ale po nim nie widać, bo jest wysoki i też wszyscy mówią, że wygląda na 2latkadonatka26, ładnie Szymuś waży ale mysle że jak na chłopca to ok. Tylko że ona jest drobnej budowy tzn szczupła ale wysoka. Gdzie z nią pójde to jak mi się zapytaja ile ma to robią takie oczybo myslą że ma juz z 2 latka.
śliczne kozakiBardzo się ciesze bo udało mi się okazyjnie kupić kozaki dla Emi na zimę
Takie jak na tej aukcji tylko jej rozmiar 24.
http://allegro.pl/ecco-kozak-r22-kolekc ... 60015.html
Własnie przyszły i sa śliczne![]()
![]()
![]()
![]()
no to supermnie się udało kupić na licytacji z przesyłką za 132 zł.![]()
ja jednak planuje kupić małej jakiś kombinezon ze spodniami i grubsza kurtką bo choćby na wieś pojedziemy to w śniegu będzie latać i spodnie się przydadzą a może jak my pojedziemy na narty to wtedy tez się przydadzą.wiem jedno, że już nie kupię żadnego kombinezonu, jedynie kurtkę, pod to zawsze można dać jakąś bluzę, a pod spodnie rajtuzy
nie wiesz po ile będzie Bebilon? bo od dzisiaj w realu jest po niecałe 33zł i miałam w planach wysłać P.Bebilon :)
ojjjjjjj choruszki z Was, zdrówka Wam życzęja sie rozlozylamzapalenie gardla mam
![]()
a mlody ma wirusa i kupe lekow dostal![]()
Donatka, spoznione ale szczere - Wszystkiego najlepszego, szczescia, milosci ! 100 lat![]()
ja już też się odzwyczaiłam, w Anglii kupiliśmy podkoszulki i wzięłam troszkę większe, czyli są dłuższe i będę je zakładać zamiast bodya czy wy bedziecie uzywac body do wychdzenia na dwor?? bo ja od zimy nie uzywalam i sie odzwyczailam ale tak sobie mysle ze jak bedzie mial body to mu nic nie bedzie wiac???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość