Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 wrz 2010, 13:13

kozaczki śliczne, ale ta cena :ico_szoking:

my poszukamy tańszych

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2010, 13:20

Szymek zasnął o 12.25, ja przygotowałam obiad,
mąż nazbierał sporo grzybów, ale na szczęście ojciec je robi
donatka26, spóżnione ale szczere życzenia Naj Naj z okazji rocznicy,ce
dziękuję :ico_oczko:

donatka26, ładnie Szymuś waży ale mysle że jak na chłopca to ok. Tylko że ona jest drobnej budowy tzn szczupła ale wysoka. Gdzie z nią pójde to jak mi się zapytaja ile ma to robią takie oczy :ico_szoking: bo myslą że ma juz z 2 latka.
Szymek sporo waży, ale po nim nie widać, bo jest wysoki i też wszyscy mówią, że wygląda na 2latka
Bardzo się ciesze bo udało mi się okazyjnie kupić kozaki dla Emi na zimę
Takie jak na tej aukcji tylko jej rozmiar 24.
http://allegro.pl/ecco-kozak-r22-kolekc ... 60015.html
Własnie przyszły i sa śliczne :520: :520: :520: :520: :520:
śliczne kozaki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , ale drogie jak dla mnie :ico_szoking:

ja kupowałam w zeszłym roku kozaki firmy Kornecki, są one naprawdę super, mocne, ciepłe i pewnie wygodnie(Szymek nie narzekał :)), a kosztowały 79,99, także jak w tym roku będą to na pewno też mu kupię z tej firmy

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

02 wrz 2010, 13:32

ale drogie jak dla mnie
no te drogie a mnie się udało kupić na licytacji z przesyłką za 132 zł. :-D
ja kupowałam w zeszłym roki kozaki firmy Kornecki
my miałyśmy Clarksa, kupiłam w sklepie w styczniu jak juz były przeceny i dałam poniżej 100zł.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2010, 13:44

mnie się udało kupić na licytacji z przesyłką za 132 zł. :-D
no to super :ico_brawa_01:

kurcze już powoli trzeba będzie myśleć o ciuszkach na zimę, na jesień mam, ale na zimę trzeba by kupić, ale tak pewnie za 2 miesiące , bo przecież jeszcze nie ma, ale wiem jedno, że już nie kupię żadnego kombinezonu, jedynie kurtkę, pod to zawsze można dać jakąś bluzę, a pod spodnie rajtuzy

[ Dodano: 2010-09-02, 14:15 ]
od jutra do 9 września jest promocja mleka w Rossmannie: Nan , Bebiko i Bebilon :)

Awatar użytkownika
Ragazza555

02 wrz 2010, 14:16

wiem jedno, że już nie kupię żadnego kombinezonu, jedynie kurtkę, pod to zawsze można dać jakąś bluzę, a pod spodnie rajtuzy
ja jednak planuje kupić małej jakiś kombinezon ze spodniami i grubsza kurtką bo choćby na wieś pojedziemy to w śniegu będzie latać i spodnie się przydadzą a może jak my pojedziemy na narty to wtedy tez się przydadzą.
Kurtke taką na pierwsze chłody ma bo moja mam jej kupiła w zeszłym roku w Zarze na przecenach i ostatnio jej nawet przymierzałam to jest ok Narazie rękawy możemy podwinąć i pewnie wystarczy jeszcze do konca zimy, początku wiosny.

Mam w planach dzisiaj jak mała wstanie pojechać do galerii zobaczyć czy już się coś pokazało i jakie są ceny właśnie kombinezonów i jakiś kompletów czapka, szalik + rękawiczki.
Ręszte ubranek ma bo trochę mi kuzynka z next przywiozła a jak miała imieniny w czerwcu i były akurat już przeceny to jakieś bluzy,dresy i bluzeczki z długim rękawem jej moja mama kupiła. Wieć w sumie brakuje nam tylko tego kombinezonu i czapki zimowej.

[ Dodano: 2010-09-02, 15:17 ]
Bebilon :)
nie wiesz po ile będzie Bebilon? bo od dzisiaj w realu jest po niecałe 33zł i miałam w planach wysłać P.

[ Dodano: 2010-09-02, 15:23 ]
a już zobaczyłam
Mleko po 32,99 w Rossmanie w Realu po 32,95
Kaszki 5,69 w Rossmanie w Realu po 9,49 za 2 czyli sztuka wychodzi ok 4,75 :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2010, 14:24

Ragazza butki swietne my juz mamy chyba ze stopa urosnie i beda za male

a moja Klaudia wogole juz nie je kaszek ni mleka nie da rady jej wepchnac

ale pogoda bylismny 20 min na dworze i znowu leje

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2010, 14:37

Szymek właśnie wstał, zaraz zrobię mu obiadek i ok 16 skoczymy po mamę i odebrać kiełbasę od rzeźnika, bo mama zamówiła dla mojego brata, jego kolega teraz jest w PL i jutro wraca do Anglii i mu podrzuci :), ja jutro rano skoczę do Rossmanna i kupie mleko, bo mam 2 ostatnie kartoniki

Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

02 wrz 2010, 18:29

Bry dziewczyny :)

ja sie rozlozylam :ico_chory: zapalenie gardla mam :ico_noniewiem:
a mlody ma wirusa i kupe lekow dostal :ico_olaboga:

Krzys wazy tez ok 14 kg i nie widac po nim, w czewrcu mial 85 cm...

Marcia, udanego pobytu :)

Donatka, spoznione ale szczere - Wszystkiego najlepszego, szczescia, milosci ! 100 lat :ico_tort:

Milutka, hej, moj tez nie ma smykałki do spania , najlepiej w ogole by nie spal :ico_puknij:

Ragazza , sliczne te butki :ico_brawa_01:

u nas juz sa w galerii zimowe ciuchy, w H&M chcemy mlodemu kurtke kupic a buty chyba w deichamannie.... no i sobie jakas kurtke albo plaszczyk bo Robertowi kupilam na allegro i jutro ma byc :D

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

02 wrz 2010, 20:52

hej hej
ja lekko na rauszu:)))))
bylam u kolezanki i poczestowala mnie winkiem domowej roboty, a maz zabral malego na wies, przyjechal dopiero o 19.20, wiec zrobil mu prysznic, dalam kaszke i polzylam spac, i zasnal bez zadnego paczu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: wylatal sie na wsi :-D

jesli chodzi o kombinezon, to ja tez nie mam w planach zadnego kupna, mam zle przejscia po tamtym, bobyl niewygodny, mimo tego ze byl za duzy to musialam sie natrudzic zeby go wcisnac na malego i suma sumarum i ja sie wymeczylam i maly :ico_olaboga:
teraz mu kupie jedynie jakies spodnie nieprzemakalne na zime, zobaczymy bo moze uda nam sie kupic w ciucholandzie a jaknie to kupie w sklepie same spodnie, a kurtki to i na jesien i na zime mamy od kuzynki mojego meza po jej synku, takze ja to mam zapas :ico_sorki:
a czy wy bedziecie uzywac body do wychdzenia na dwor?? bo ja od zimy nie uzywalam i sie odzwyczailam ale tak sobie mysle ze jak bedzie mial body to mu nic nie bedzie wiac??? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

milutka jak to nie ajesz kaszki?? wogole??? to co dajesz corce do jedzenia przez caly dzien?
ja to mam zakdowane ze dzieckopowinno do 3 latek jesc kaszke czy mleko...n ale wiem tez ze zamiennie jesli juz tak bardzo sie buntuje to mozna dawac jogurty i serki.
ja zawsze daje kaszke lyzecza na sniadanie i na kolacje, chociaz moj tez sie buntuje i prawie zawsze domonstruje odruch wymiotny :ico_puknij: ale zawsze i tak zje, tylko musze go zajac zabawkami, inaczej nie ma sily :ico_noniewiem:

Asia no butki przesliczne, ale inaczej sie patrzy na takie rzeczy dziewczynkowe jak sie ma syna, bo dziewczynke to mozna suuuuper poubierac, a chlopcowi zostaja tylko spodnie :-)

milego wieczorku :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2010, 21:02

ja sie rozlozylam :ico_chory: zapalenie gardla mam :ico_noniewiem:
a mlody ma wirusa i kupe lekow dostal :ico_olaboga:
ojjjjjjj choruszki z Was, zdrówka Wam życzę :ico_sorki: :ico_sorki:
Donatka, spoznione ale szczere - Wszystkiego najlepszego, szczescia, milosci ! 100 lat :ico_tort:

dziękuje :ico_oczko:

a czy wy bedziecie uzywac body do wychdzenia na dwor?? bo ja od zimy nie uzywalam i sie odzwyczailam ale tak sobie mysle ze jak bedzie mial body to mu nic nie bedzie wiac???
ja już też się odzwyczaiłam, w Anglii kupiliśmy podkoszulki i wzięłam troszkę większe, czyli są dłuższe i będę je zakładać zamiast body

zmykam spać, dobranoc :ico_papa:

Wróć do „Przedszkolaczki”