Hej dziewczyny
Powoli zbliża się ten 3 trymestr, aż strach pomyśleć co to będą za nerwy, szczególnie w 9 miesiącu, bo nigdy jeszcze nie rodziłam i boję się trochę.
Póki co moja ciąża spokojna i bez dodatkowych atrakcji, ale wszystko jeszcze może się zdarzyć. Z dolegliwości ciążowych to mi najbardziej doskwiera ból pleców. Właściwie nie mam opracowanej wygodnej pozycji do spania
mam stos poduszek podłożonych, ale i tak nic nie pomaga.
Zubelek ja też mam takie niskie ciśnienie i wszystko ok. Trzymam kciuki za Ciebie żeby Ci te klucze dali jak najszybciej.
kruszynka05 o drętwieniu rąk czytałam i to norma podobno..
Pogoda jesienna 13 stopni u nas
już grzejemy w kominku, szok gdzie te lato się podziało..Boję się że zima nas zaskoczy i nie zdążymy z remontem i założeniem dodatkowego ogrzewania na piec z podajnikiem.
Dla maluszka potrzeba tylu rzeczy,że wole sobie kupować co miesiąc coś, niż nagle wszystko co potrzeba, bo raz że to rzeczy nie tanie i nie mogę ich kupić jednocześnie a dwa to lubię być wcześniej przygotowana. Wtedy jest oazą spokoju, czuję że mam wszystko pod kontrolą.
Czy będziecie chodzić do szkoły rodzenia? Zapisałam się właśnie i zaczynam 1 października. Płacę 200 zł za 4 wykłady i 5 ćwiczeń. Do tego wycieczka po porodówce i poznam personel szpitala, który te szkolenie prowadzi.
Dziś już zmykam będę świętować urodzinki teścia. Miłej soboty i niedzieli!