geheimnis, dobrze ze juz niedlugo corcia bedzie wolna
heh niezlea pod domem sie pobili
moje dziecko drzemie, ja pomylam podlogi, obiad gotowy, takze luzik
za oknem piekne slonko takze przydaloby sie wyjsc na spacerek jak sie maly obudzi
jaka Ty pracowita jestes ja na ogol sprzatam i gotuje po powrocie meza z pracy, zebym nie musiala co kilka minut przerywacmoje dziecko drzemie, ja pomylam podlogi, obiad gotowy, takze luzik
a nie lepiej jakby przestal sie z nim kolegowac??aby sierotyu z siebie nie robil i jak tamten go leje to niech nie ryczy tylko mu odda
ja tak zawsze robieczasem zabieram niunie w krzeselku do kuchni, daje jej cos do zabawy, a sama gotuje
jasne, ale Kiara nie raczkuje, lezy na matce, kreci sie wte i wewte, kopie co popadnie - maly destruktorpodlogi najlepiej jak z rana pomyje to wtedy maly moze smigac caly dzien
ja ja daje popoludniu tatusiowi, jak chce cos konkretnego zrobicpo poludniu czesto marudzi i nie wysiedzial by w krzeselku
Marcel podobnie, do tego wszystkie metki wynajdujew ogole lubi wszelkie sznurki, troczki itp
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość