Witam,
Paulina446, powodzenia jutro
kruszynka05, ja przy takim ciśnieniu zaczęłam dostawać dopegyt,
kurcze chyba dostałam jakąś infekcję w moczu. miałam małą, ale chyba jest teraz większe na szczęście dostałam urosept od dziś to mam nadzieję że przejdzie szybko.
koleżanki przestały się do mnie odzywać, ale teraz już próbują nawiązać nić porozumienia.
A i ważna sprawa, dziś wietrzyły pokój i to bardzo długo, jedna z nich w pewnym momencie mówi ze już nie może wytrzymać bo jest jej gorąco. No i otworzyły okno i zaczęło się wietrzenie. Jakoś im nie przeszkadzał dziś wiatr i przeciąg, a wczoraj było ciepło to im przeszkadzało.
W nocy było mi tak duszno że ciśnienie mi spadło do 90/50. nie potrzebne są tabletki na obniżenie ciśnienia w takich warunkach
dziś kupiłam trochę rzeczy na allegro. owieczkę z bijącym sercem, karuzele do łóżeczka, piżamkę ciążową i witaminki z apteki. Biorę udział jeszcze w kilku licytacjach i jak mi sie uda wygrać aukcje to będzie fajnie.
mam jeszcze jedno przeżycie z dzisiejszego dnia ale o tym wam powiem w najbliższych dniach.
Mam jeszcze pytanie jak się mierzy miesiące. Bo niedawno zubelek obchodziła 6 miesiąc, a ja myślałam że jeszcze nie doszłam do 6 miesiąca, a jestem trochę w bardziej zaawansowanej ciąży niż zubelek.
pomóżcie mi obliczyć jak to ze mną jest.
pozdrawiam i życzę kolorowych snów