witajcie
pinko witaj, ja też mam na imię Agnieszka, mieszkam w Lublinie, mam córeczkę Oleńkę. Masz uroczą córeczkę, sliczne ma długie włoski
AniaZaba, brzuszek masz bardzo ładny, ja mam podobny, ale zdaje mi sie troszkę większy

także anijka głowa do góry,, nie jesteś sama

dzidziuś niech rośnie na zdrowie
a brzuszek już mam taki typowo ciązowy. I na szczęscie rośnie póki co tylko brzuszek
manenka super, ze wszytsko w porządku, no i że uspokoili Cię z tymi skurczami.
ja też Olę poczułam w 17 tygodniu, a teraz nie spodziewałam się tak szybko, bo mam troszkę sadełka, ale tak jak
Tynusz czuję i motylki i czasem małego kopa
b@sia, oj dziadkowie bardzo tęsknią za wnuczętami, ja widze po moich rodzicach, ile oni mają radości jak przyjedziemy do nich.
Tynusz, ja też nie mogę się doczekać zakupów, co prawda za wiele tego nie będzie, ale same przygotowania, wywołują radość. Wózek już mam, z czego bardzo suię cieszę, bo teraz byłoby trudno na taki wydatek, ale fotelik muszę kupić, już mam upatrzony, no i takie właśnie drobiazgi kosmetyczne i parę ciuszków

Ale dużo mam po Oli rzeczy
buzok a ten kaszel masz mokry czy suchy????hmmm nie wiem co Ci doradzić,??myślisz, że to alergia, a co na to lekarz, może to skutek tego antybiotyku, może był źle dobrany, może infekcja przeniosła się na oskrzela. A próbowałaś czosnek????to lepsze lekarstwo niż niejeden farmaceutyk. Zapytaj lekarza czy możesz. wiesz ja na wiosnę bez przerwy łapałam infekcje, wiecznie ból gardła, kaszel, aż mnie dusiło i wydzierało na wymioty. Nie pomagały ferwexy, antybiotyki i inne leki. Zaczęłam wcinac czosnek, nienawidze tego, ale jadłam i popijałam mlekiem i do teraz nic nie łapię, ale zapytaj lekarza i spróbuj, mam nadzieję, ze pomoże.
[ Dodano: 2010-09-09, 12:13 ]
mania6891 ja chodze póki co w leginsach, ale musze kupić ciązowe. A Ty nie zastanawiaj się , tylko wkładaj ciążówki, bo nie można ściskać tak brzuszka. Ja jak włożyłam ciasne to strasznie brzuch mnie bolał.