witam sie
u nas pogoda okropna
zimno
mój mały przedszkolak dzisiaj płakał
serce mi pęka na pół jak on płacze ale muszę być silna
dzisiaj mam troszkę zalatany dzionek
ale ja lubię jak coś sie dzieje
miłego dnia
fajna mają bardzo (i niedrogą) w Ikei - to taka jak my mamy dla Maji w łóżeczku. Poduszeczka jest prawie płaska taka symbolic\zna właściwie i mają tam duży wybór powłoczek do niej :) A swoją droga polecam też poduszke taką pod skosem (chyba Ci o niej mówiłam kiedyś - mają napewno w Carrefurze) - super jest dla dziecka przy katarku lub nawet żeby było lekko wyżej po karmieniu!Brakuje mi poscieli
super! Już nie moge się doczekaćLece sie ubierac i jade do empika w poszukiwaniu ksiazki dla Ani
jak tak czytam ile wy macie kg na plusie to zazroszcze normalnie!! Ja pod koniec sierpnia miałam już 12kg na plusie...ja poki co 5-6 kg na plusie
i stawiam za skończony 26 tc a rozpoczęty 27 tc
a jak krzysio sie zaklimatyzowal, ? bo ja ostatnio mysle o żlobku chociaz 2 razy w tygodniu bo padam ze zmeczenia ale bardzo sie boje tym bardziej ze Wiko to cycol i nawet u mojej mamy strasznie placze jak tylko do lazienki wychodzeja ostatnio mam wiecej czasu rano bo Krzys w przedszkolu
kurcze wlasnie takie zachowanie jest ciezkie , nie wiadomo co zrobic, u nas byl taki okres ze Wiko bil i gryz wszystkie dzieci, z 1 strony nie mialam na to wplywu z\ 2 co ma powiedziec matka dziecka pogryzonego, które moze sie potem bac rówiesników, ja na szczescie jakos go oduczylam choc kosztowalo nas to duzo pracy ale stalo sie juz to meczace. Mam nadzieje ze krzys juz zapomnial i wiecej go ten chlopiec nie ugryzie, kolega go ugryzł, aż przeciął mu skórę, na szczęście opuchlizna dzisiaj już zeszła i tylko czerwone plamki zostały, masakra jakaś
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość