tego wcinam najwiecejwiec wcinaj warzywka i owoce-na zdrowie!
dokladnie, ja o tym samym myslalam kupujac te spodnie, bo w normalnych jeansach przestalam sie miescic w biodrach i mialam problem z dopieciem sie na brzuchumysle, ze to lepsze niz gniesc brzucho
jutro jedziemy obejrzec 2 ostatnie i podejmiemy decyzje, wiec albo bedzie Neustadt, albo cos w okolicy Bad Dürkheim, a wzsytsko jakies pol godzinki od CiebieSejanka, a co z tym waszym mieszkankiem w koncu-kiedy przeprowadzka?
a przeprowadzka napewno w pazdzierniku, bo do konca pazdziernika musze sie wyniesc
a to ja to mam oprocz owocow i warzywI raz na jakiś czas mam straszną ochotę np na frytki albo pizze
to tak jak ja... i nie tyje... z blizniaczkami na poczatku nawet 1kg schudlam...ale apetyt mam i ciągle głodna jestem
Dobrusia, juz nam sie powoli zaczna te dziwaczne sny
a ja juz tez mam staniki do karmienia, bo wszytskie mi juz za male, wiec stwierdzilam, ze kupie takie i poprostu beda na pozniej
bylam dzisiaj na miescie i spotkalam kolezanke i mowi, ze tez jest w ciazy w 6 tyg. I sie jej pytam na kiedy ma termin a ona, ze na koniec kwietnia przeciez ona juz majowka powinna byc