gdybym ja miala na to patrzec to moja cora nic by nie jadla prawiena słocziku piszą że są po 1 roku życia dopiero

graz moja miala masc ze sterydami .... wiec nie wiem juz co robic![]()
a moja przeciwnie wstaje sama i sie puszcza i leci na glowea u nas wszystko po staremu. Piotruś próbuje raczkować, wyciąga przed siebie łapki i podnosi pupę...ale zaraz siada znowu - boi się upadku czy jak...
no to super, ze tak się Lenka przyzwyczaiła. A pamiętam że na początku nic poza cycusiem nie chciałaona praktycznie je z nami obiady juz wszystkie
oj biedaczek, ale pewnie z czasem się przyzwyczai i nie będzie nocnych problemówu nas Kacpi chce wszystko do swojej buźki, ale potem w nocy są płacze
może to rzeczywiście jednorazowy wybryk. U nas dla odmiany Justynka nie obudziła się o 5 tylko od razu o 7dzisiaj nie wiem co mojej odwalilo pierwszy raz od pareu miesiecy wstala glodna w nocy
u nas słoiczki są ok, ale za to nic poza wodą nie chce pić, ani herbatki (które na początku bardzo lubiła, ani soczkiSłoiczków nie chce, soków nie chce, jak daję jej przygotowane przeze mnie to też pluje.
u nas początki wyglądały tak samo, więc to chyba dziecko musi się przyzwyczaić do nowych umiejętności i dobrze je opanować zanim uczyni następny krok - czyli poruszanie.Piotruś próbuje raczkować, wyciąga przed siebie łapki i podnosi pupę...ale zaraz siada znowu - boi się upadku czy jak...
nasza też ma rentgena w oczach bo każdy paproch znajdzie. Ale na początku najpierw miętoli w rączce, przekłada między palcami i dopiero na koniec do buzi, więc zawsze udaje się ją powstrzymaćmoja mama sie dziwila jak dziecko moze cos polknac z podlogi bo my jej dzieci tak nie robilysmy i moj syn tez nie a Klara to jest innawczoraj u mamy tez paprochy z dywanu wyciagala (maja taki kudłaty) i próbowała jeść
my mielismy triderm. a ten tormentiol na recepte jest?A tormentiol próbowałaś?
a mozna to takim maluchom? ten triderm jako jesden ze skladnikow ma clotrimazolClotrimazolum jej zaczyna pomagać, mamy jej smarować 2 razy dziennie. A to próbowałaś?
bo to czasem chodzi nie tylko sklad ale tez umiejetnosci dziecka.np w tych dla starszakow sa wieksze kawalkija tez za bardzo nie patrze co od jakiego wieku
moja tez dzis miala slabsza nocke..budzila sie co godzine i marudziladzisiaj nie wiem co mojej odwalilo pierwszy raz od pareu miesiecy wstala glodna w nocy
moja owocow tez je bardzo malo..muszę też coś wymyślić na podawanie jej owoców
moja jak na poczatku dawalam to wrecz w histerie wpadala..a teraz..cyckow wogole nie zauwaza. jakos tak sama sie odstawilaleona nie udało się z mleczkiem, nie chciał pić
pewnie tak ale to dobry znak.gorzej gdyby sie nie bal tylko pedzil i krzywde sobie robil. ostroznosc to dobra cechaPiotruś próbuje raczkować, wyciąga przed siebie łapki i podnosi pupę...ale zaraz siada znowu - boi się upadku czy jak...
to moj syn tak ma...kiedys jak byl mniejszy to sie usmiechala ladnie. a teraz robi takie miny ze az obrzydlistwojak robie jej zdjecia to robi glupie miny i zamyka oczy
tylko sie cieszycnic poza wodą nie chce pić, ani herbatki (które na początku bardzo lubiła, ani soczki
to powodzeniaZapisaliśmy Justynkę na zajęcia dla takich brzdąców, tak to sie ładnie nazywa "bąbelki pływają".
moja identycznie, na szczęście coraz rzadziej.i lobuziara jest jak robie jej zdjecia to robi glupie miny
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość