Witam serdecznie:)
W tym temacie jestem po raz pierwszy:) i miło poczytać że ktoś w tym samym czasie przeżywa to samo co ja;)! Mam termin na 24 grudnia:) ....aż jestem ciekawa, jak będą wyglądały święta Bożego Narodzenia:)! i co by nie było, czy jeszcze w tym roku, czy w nowym:) ...bo to nigdy nic nie wiadomo:)
Chciałam się z Wami tez podzielić moim jednym cudownym sposobem - pomysłem:) Kiedy się z mężem dowiedzieliśmy, że Dziecko się pojawiło "u mnie w środku":), kupiliśmy sobie po zeszycie i czasem coś w nim zapisujemy w formie listu do Dzidzi:) co przezywamy w zwiazku z pojawieniem sie jego w naszym zyciu, jak wygladają przygotowania do jego narodzin, ile mama nocy nie przesypia z powodu wiercenia sie malucha;) i takie tam:) Chciałabym dać te zeszyty Dziecku na któreś urodziny między 15 a 18 rokiem życia:) Mam nadzieję, że wytrzymam tyle i że będzie miało co czytać:) i w końcu będzie miało pamiątkę po rodzicach:)
Mam jeszcze jedno pytanie:) na kiedy planujecie np urządzanie pokoju dla Dziecka, kupno wózka, łóżeczka itp?!