Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2010, 19:14

Shiva, mieliscie dzisiaj wypelniony dzien :-) My bylismy na dlugim spacerze w lesie, znalezlismy nawet kilka podgrzybkow i kozakow :-) A przed chwila obejrzelismy dokumentacje o rozwoju umyslowym i fizycznym niemowlat, zaskakujace, jak inteligentne sa takie maluchy...
mąż chce się pochwalić jak w nowej pracy
zadowolony?
jest im niestety obojętna.
to przykre, moze jeszcze sie to zmieni :ico_sorki:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

12 wrz 2010, 20:43

zadowolony?
tak zadowolony i to bardzo :-)
moze jeszcze sie to zmieni :ico_sorki:
wątpliwe, dziś było dokładnie tak jak przypuszczałam... A R. się dziwi, że nie chcę tam jeździć...

Helen, super, że u Was niedziela udana

Dziś Wice wyszedł piąty ząbek :-) Teraz jeszcze jeden i może będzie trochę spokoju :ico_sorki: A teraz mój Skarb szaleje w łóżeczku i nie ma ochoty spać. Udało jej się też powiedzieć pierwsze "tata". U teściów był też 3,5-letni kuzyn... był strasznie zazdrosny, że Ola chce się bawić z Wiką i chciał Wikusię kilka razy uderzyć :ico_olaboga: ehhh... i jeszcze głupi pies warczał na nią i chciał ją gryźć, bo też był ZAZDROSNY!!! To jakaś paranoja... to jest golden retriever, czyli idealny pies dla dziecka. Tłumaczenie teściowej było żałosne: "bo on nie może znieść tego, że ktoś porusza się po jego podłodze". BRAK SŁÓW!

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

12 wrz 2010, 21:49

no i byliśmy w ZOO :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

inia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ząbka :-D

anetka607

13 wrz 2010, 09:59

zaczne od zdjec pozniej doczytam :-D

glupie minki
Obrazek

Obrazek

Obrazek

tu jej sie nie udalo strzelic mina

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2010-09-13, 10:12 ]
Helen, no super fotka, moja nie moze sie bawic gazetami bo je wcina :-D

shiva zazdroszcze basenu, moja uwielbia wode wiec bym tez sie wybrala, muszer sie podpytac od jakiego wieku do tego u nas basenu mozna z dzieckiem

mikusia, ale synek ma jasne wloski :ico_brawa_01: super zdjecia z zoo,m pioeknie wygladacie

graz1974 ale corcia ma super fryzurke :ico_brawa_01:
My bylismy na dlugim spacerze w lesie, znalezlismy nawet kilka podgrzybkow i kozakow :-)
mi mąż przywiozl wiadro grzybow i troche jedlismy a reszta poszla w sloiczki, lubie takie :ico_brawa_01: a juz sobie mowilam ze nic wiecej nie zrobie w sloiki bo i ich nie mam za bardzo i miejsca tyle co w tym roku narobilam salatek ogorkow i papryk to nigdy tyle nie mialam :ico_olaboga:
"bo on nie może znieść tego, że ktoś porusza się po jego podłodze". BRAK SŁÓW!
glupota :ico_puknij: mnie tez drazni jak moich rodzicow pies moją lize po buzi, ja go ganiam a oni sie ciesza :ico_zly: fuj a chwile wczesniej nonono se lizal, okropne

mojej tez wyszedl 3 ząbek :-D

Awatar użytkownika
inia1985

13 wrz 2010, 11:39

mikusia, widać, że wypad udany :-D

anetka607, super minki :-D Fajna dziewczynka z Klaruni. Gratuluję ząbka :ico_brawa_01: Lizanie bym jeszcze jakoś zniosła, ale on ewidentnie był wrogo do niej nastawiony, bałam się, że może jej krzywdę zrobić... A teściowie wyluzowani zapewniali, że nie ugryzie, jak mu nic nie zrobi :ico_puknij: Już nie raz byłam świadkiem, jak Olę ugryzł podczas zabawy...

Wikusia miała dziś dobrą noc i jeszcze lepszy poranek. Jesteśmy teraz uwięzione w naszym pokoju, bo popastowałam podłogi :ico_oczko: Na szczęście Wicia się ładnie bawi. Dziś odwiedzi nas koleżanka z mężem (ta u której byliśmy na weselu ostatnio), już się nie mogę doczekać :-D

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 wrz 2010, 12:11

no i to nie koniec naszych przygód...

otóż wczoraj Asia wstała z wysypką na całym ciele....wygląda jak marmurek
odstawiliśmy wszystkie lekarstwa, po telefonie do pediatry (super, że mogę do niej dzwonić) i dziś na 14 do lekarza, musi zobaczyć tą wysypkę.
Wczoraj wykąpałam ją w krochmalu, no i miałam posmarowac ją Elocomem, ale ona cała była marmurek, więc nie będę ją sterydami smarować. Przespała całą noc na brzuszku. No i czekamy teraz na wizytę

więc wybaczcie, że się zbyt nie udzielam,
minki super, zdjęcia boskie

Awatar użytkownika
inia1985

13 wrz 2010, 12:27

graz1974, współczuję strasznie :ico_noniewiem: Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 wrz 2010, 13:08

witam,

Shiva super sprawa z tym basenem. Dzieciaki uwielbiają wodę :ico_brawa_01:
ps. Piotruś też piję tylko wodę i to w mega małych ilościach. Na soczek albo herbatkę się krzywi...

Dorota mam nadzieję, że i Piotruś sam się bezboleśnie odstawi...
dziś spróbujemy znowu mleczka.

hehe Wojtuś śliczny :-)
Dziś Wice wyszedł piąty ząbek
:ico_brawa_01:
faktycznie nie dziwię CI się że nie chcesz tam jeździć. U mnie jak pojedziemy do teściów to malucha wcale nie mam dla siebie, choćby nawet na chwilę nie chcą mi go oddać.
mikusia, śliczna z Was rodzinka a Ty jaka młodziutka jesteś no jak nastolatka :-)
inia1985, Ty przy małej pastujesz podłogi??? w sensie dajesz radę :ico_szoking: kurcze a ja nawet nie odkurzam w tygodniu póki co, póki mały jeszcze nie łazi...

anetka607, świetne fotki :ico_brawa_01: śliczna blondyna Ci rośnie :ico_brawa_01:
graz1974, daj znać co z mała :ico_chory: oby biedactwo szybko wyzdrowiało.

A u nas nic ciekawego się nie dzieje :-) siedzimy w domku, zabawy, spacerki i tak do okoła. Mały się ostatnio ładnie sam bawi :ico_brawa_01: dziś pięna pogoda. Po obiadku chyba znowu ruszymy na spacerek bo aż żal w domu siedzieć...

@ dalej nie ma...poczekam do 15 i zrobię test.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 wrz 2010, 13:32

Hejka,
Jestem, ale jakaś śpiąca i nic mi się nie chce :(
Jak będzie lepiej to popiszę :)

anetka607

13 wrz 2010, 13:54

otóż wczoraj Asia wstała z wysypką na całym ciele....
kurcze biedna ona :ico_olaboga:
@ dalej nie ma...poczekam do 15 i zrobię test.
moze ci sie rozregulowały, ja tak mialam po 1 porodzie, ponad 2 m-ce przerwy i w tym czasie ze 3 testy robilam i zylam w strasznym stresie :ico_wstydzioch:

ciekawe kiedy ja mam teraz miec bo dostalam juz raz ale nie wiem kiedy, czy to bylo 2 czy 4 tyg temu :-D ale im wieksza przerwa tym bede szczesliwsza, tym bardziej ze wesele teraz, dzisiaj dokupilam sobie do sukiemki bolerko

[ Dodano: 2010-09-13, 13:55 ]
śliczna blondyna Ci rośnie :ico_brawa_01:
cos jej ciemnieja wlosy wiec chyba blondi nie bedzie, ma taki mysi kolor po mnie :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”