buzok14, no tak tran też super,lepiej zapobiegać niż leczyć nie no a wiadomo,ze czasem coś weźmie tylko ,że przy takim uodparnianiu po prostu szybciej i łatwiej mija.Gabi teraz wzięło i chyba 4 dni i już jest dobrze a w sumie na tych kroplach i nurofenie była bo miała temperaturę.
A no i rutinacea jej daję.
tak to ja kanie jadłam zawsze ale z podgrzybków,maślaków ,bziunów...eh z całej masy sosik uwielbiam,no jak ja bym zjadła no i cały dzień a chyba nie pierwszy tylko o tych grzybach słyszę
Dziś byłam na połówkowym usg i z dzidzią wszystko jest ok., waży 502 gramy Tylko buzi nie chciał pokazać, także muszę jeszcze podjechać w innym terminie żeby lekarz mógł ocenić twarzoczaszkę. No i na pewno jest chłopak, o czym ja byłam przekonana od początku
[ Dodano: 2010-09-20, 18:59 ] paulinki_2, A to zależy ja płacę za wszystko bo prywatnie, musisz u siebie zapytac Jak się czujesz? zubelek, A jak Ty się czujesz mamusko nasza, Mam nadzieję że lepiej już
Ja standardowo żadnych nowosci.... Porałam trszkę ciuszków tych maleńkich wyschną wyprasuje i do pudełka w szafke bo jak mi przyjdzie to wszystko prac naraz