Dzięki kochana. Ja też pamiętam jak ja strasznie się cieszyłam z pozytywnego testu i za pierwszym i za drugim razembuzok14, z a 22 tydzien i dla koleżanki, na pewno są bardzo bardzo szczęśliwi , oj ja do dziś pamiętam jak mi test wyszedl pozytywny , normlnie największa radośc w życiu
brawa dla Mikiego fajnie, że tak łatwo to odpieluchowanie Wam idzie.kolejny etap odpieluchowania
Wiesz co najważniejsze żebyś po urodzeniu dzidzi nauczyła go miłości do maleństwa. Moja mama miała moją siostrę i brata rok po roku i wiesz co zawsze mi mama tłumaczy? Że to maleństwo nowonarodzone tak naprawde jeszcze nie rozumie, i fakt, że musisz mu dużo czasu poświęcić, bo pielęgnacja takiego noworodka, a potem niemowlaka tego wymaga, to musisz pamiętać, żeby każdą wolną chwilę poświęcić jenak Mikiemu i włączać go w każdą drobną czynność przy malutkim rodzeństwie. Niech podaje Ci pieluchy itp. Rozmowa też dużo daje, opowiadaj mu o tym co np będzie robił z dzidzią jak dorośnie, jak to się będą świetnie bawić i wogóle. Zobaczysz nawet się nie obejrzysz kiedy a Miki pokocha maleństwo.Mike o mnie strasznie zazdrosny
No caly czas mi sie wydawalo ze 30 wrzesnia, ale dobrze ze zajrzalam w karte ciazy ostatnio, bo godziny nie pamietalam i co? i 29 wrzesnia, a maz juz wolne mial zalatwiac na 30basia kiedy masz mieć te USG bo my chyba jakoś podobnie termin wyznaczony na USG mamy
a nie zostawiacie sobie?
to taka spacerówka, parasolka, którą kupiłam dla Uli, bo na III piętrze mieszkam, ale jest do niczego. Dostanę lepszą od kuzynki po jej synku.pinko no właśnie czemu sprzedajesz wózek??
to zamieszczam jeszcze raz, nie wiem czemu nie widać...To musi słodko wyglądać, chciałabym zobaczyć.
fajnie, a my się w październiku do Londynu wybieramy na kilka dniW malym miescie w Anglii 15 minut mamy do wielkiej wody
superże mnie dziś stuknęło 22 tyg, więc stawiam bezalkocholowy szampan dla wszystkich![]()
![]()
za każdym razem cały dzień wołal siku i kupę
no pięknie się wystawiłbyl wszoku, że tak ładnie widać już siusiaki u chłopców
ja do tej pory mam ten pierwszy test, mój mąż go zachował na pamiątkę.ja do dziś pamiętam jak mi test wyszedl pozytywny , normlnie największa radośc w życiu
hehehe, to ja na sklepy i szybkie wyjścia mam chustę elastyczną i chcę jeszcze kupić tkaną1 na sklepy i piękne dni,
a spróbuj Go mnie w tym wózku wozić, nie chowaj, tylko odstaw, a on niech na nóżkach więcej chodzi. Mądrego masz synka, więc zrozumie drugą dzidzię w domu, tylko będziesz musiała go angażować do opiekinie wiem za bardzo co robić? schowac go??
u mnie się pojawia, jak zjem coś ostrego, albo kwaśnego. Przy Uli ostatnie 3 miesiące miałam zgagę non stop co bym nie zjadła, więc piłam tylko mleko litrami, a i tak nie pomagało.zaczyna dokuczać, a mianowicie zgaga.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość