no podobnie chociaz moj juz bedzie 2 latka miał, ale fajnie ze duzo dziewczyn nie rodzi pierwszy razwiola85 widze ze my dzieciaczki w podobnym wieku mamy

ja bylam dokladnie w 6 tyg i 1 dniu. Ale tez widzialam tylko pecherzyk i taka niteczke ktora ponoc byla zarysem kregoslupadziewczyny w ktorym tygodniu byłyscie pierwszy raz u gina ????
ja rodze i jestem przerazona, a ostatnio w pracy jak mi sie nudzilo zaczelam czytac wrazenia z porodu, wcale nie podniosly mnie na duchuale fajnie ze duzo dziewczyn nie rodzi pierwszy raz
czyli wychodzi,że najpierw będziesz miała córkę a potem synkaNajpierw toczyla kolka na dziewczynke, potem dyndala na chlopca i az sie wystraszylamale serducho na usg bylo jedno
![]()
zawsze można to w żarcik obrócić,ale wiesz,ja nie będę go do niczego zmuszaćaniawlkp86, wiesz, nawet to ze wpadka byla mozna przekazac w jakis fajny i zabawny sposob, ja uwazam ze nie ma sie czemu wstydzic w koncu bedzie z tego najwieksza wartosc na swiecie![]()
każdy poród jest inny,więc się nie martw na zapasa ostatnio w pracy jak mi sie nudzilo zaczelam czytac wrazenia z porodu, wcale nie podniosly mnie na duchu![]()
![]()
![]()
no jasne ze nie jakby to mialo jeszcze wplynac na relacje miedzy wami to bezsensu. Miedzy soba musicie sie dogadac w jaki sposob chcecie to przekazaczawsze można to w żarcik obrócić,ale wiesz,ja nie będę go do niczego zmuszać
tez jestem jeszcze na wychowawczymdziewczyny tak sie teraz zastanawiam nad moja sytuacja ??? jestem na urlopie wychowawczym kiedy musze powiadomic szefowa o kolejnej ciązy ??
do grudnia 2012 a do grudnia 2011 płatny teraz nie wiem jak to wszystko rozegrac....do swojej firmy raczej wracac nie bedetez jestem jeszcze na wychowawczymale zamierzam wrocic do pracy, zobaczymy jak wyjdzie
a do kiedy masz ten urlop?
mój miał być,ale tego dnia miał egzamin na koparko-ładowarki i nie mógł na nim nie byća tatusiowie byli z wami przy wczesniejszych porodach?
my też jeszcze chcieliśmy dziecko,ale za jakieś 2-3 lata,chcieliśmy się odbić trochę,wybudować swój dom i wtedy zacząć się starać o drugie dziecko,dlatego teraz w lipcu zdążyłam wszystko sprzedać lub oddać bo nie było tak kasy a młodej trzeba było też ciuchy kupować,a teraz jak wiadomo maluch nie był planowany więc nie wiem jak to będzieaniawlkp86, Dlaczego masz tylko łozeczko po corci?? Ja to odrazu wiedziałam ze chce jeszcze jedno dziecko i wszystko zostawiałam![]()
ja też nie wiem.tylko nie wiem czy od razu płaci zus czy pierwszy miesiac pracodawca ???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość