kupilam jakis zwyklyLEONA a jaki dajesz ten pasztet? robiony w domu? czy kupujesz?
ja poprasowalam, trzeba chyba isc spac
jutro na 12 mam jazde
mi się skojarzył teletubiśja sie smieje ze ona z tym kitkiem wyglada jak kosmita z antenka
udanego spotkaniaDziś do Justynki przyjeżdżają dziadkowie
sporo zabkow juz Kiara maKiarze przebil sie dzisiaj siodmy zabek
prawie najmłodsza a zarar wszystkie zeby bedzie mialaKiarze przebil sie dzisiaj siodmy zabek - lewa dolna dwojka, prawa tez sie pewnie na dniach pokaze
ja ostatnio w pieczonym znalazlam pióra i wcale tani nie byl zostaje przy podlaskim moj syn sie na nim wychowalchyba lepiej taki pieczony?
Kiarze przebil sie dzisiaj siodmy zabek - lewa dolna dwojka, prawa tez sie pewnie na dniach pokaze
pozazdrościć u nas lejeza oknem piekne slonko
bedziecie miec jakies urozmaicenie, milych odwiedzinDziś do Justynki przyjeżdżają dziadkowie, więc zapowiada się ciekawy dzień, mimo że za oknem leje i jest zimno
takie na zimno czy sos grzybowy?dzisiaj pierwszy raz robilam grzyby w smieanie
przynajmniej w tym nie jest w tyleprawie najmłodsza a zarar wszystkie zeby bedzie miala
po prostu troche mieliscie pecha na poczatku, pozniej bedzie juz tylko lepiejmoże się nie nadaję na mamę..
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość