tak nieruchomosci, kredyty, ubezpieczeniaa to biuro to z nieruchomościami coś? tak mi sie kojarzy że się tym zajmowałaś....
ja czekam az niunia wstanie teraz leniuchuje
brawa dla Emilkihej wpadlam sie pochwalić. Emi do tej pory jak robila kupe to mowila ze robi i pokazywała na pupe ale na nocnik nie chciala usiąść i uciekała przede mna ale dzisiaj ja złapałam i posadziłam na nakładkę na toalecie. I zrobiła piekna kupe do toalety Ta nakładka jest w kaczki i teraz chodzi po domu i mówi "kaka bupa"
I zrobiła piekna kupe do toalety
ja odkad namieszalam malemu ze spaniem to super mi spi, tylko 2x rano budzilam go wczesniej, a teraz sam wstaje, w dzien spi 2h i bez gadania idzie spac juz o 19.30, a wczesniej chodzil o 20, ale zeby chcial szybciej isc spac ze ciemno to nic z tych rzeczyteraz mozna wczesniej niunię kłaśc bo ciemno sie szybko robi
podpisuje sie pod tym recami i nogami juz 2 zimno mi wyskoczylo pod rzad, i nadal podchorowana jestem, moj luby tez, a w bloku laskawie od dzisiaj zaczeli palic ale tylko tak tylko,tylkoosobiscie nienawidze tego okresu zimowego
no niesety takich chodów nie mam- choc mam pare banków gdzie moge liczyc na szybciutki proces kredytowy ale procedury nie da sie obejsc i tej całej papierologi..niesetymarcia to może masz możliwość ułatwienia procedury kredytowej???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości