już sam temat postu Bezczaszkowiec,jest dla mnie straszny,myśle że odpowiedzialna mama czekająca na dziecko,gdyby sie o takim czymś nawet dowiedziała to ujeła by w inny sposób
wkleić Ci Twój pierwszy post, który napisałaś?? jego treść świadczy o tym, że nic na ten temat nie wiesz, nawet czy da sie to leczyć...tylko WAS!!!! pytałam czy ktoś przeszedł to
pytałaś również:pytałam czy ktoś przeszedł to a nie "google" pytałam bo goole mi na pytanie nie odpowie które bym zadala dziewczynie która to przeszła!!!!!!
da sie to leczyc?
Ale da się z nią żyć?
Gdybyś poczytała trochę byś wiedziała że ta choroba jest nieuleczalna i dziecko skazane od razu na śmierć czyli automatycznie dziecka nie da się leczyć ani nie da się z tym żyć dotego żaden szpital w Polsce ani za granicą nie leczy takiej choroby.MOże jest jakiś szpital gdzie odrazu dzieckiem się zajma?
no chyba tak...dobra nie ma sensu pisać ,bo jak ludize na żywo nie wierza tylko jak pokaże wypisy i itp to poszkoda czasu marnowac na forum i codizennie po kilkanascie razy wchodizć
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość