mozesz urpodzic martwe dzieco i sie z tego smiejesz??Z kolezanką się smiałam
jak dla mnie to koniec tematu. brak slow. nie chce mi sie juz tego komentowac
dokladnie...piszesz tylko jak coś nowego wymyślisz żeby zrobić sensacje.
to mowi samo za siebie. powiedz ze to ty sie celowo choroby u dziecka doszukujesz zeby ciaze usunac. bylo trzeba nie uprawiac sexu bez zabezpieczenia tuz po porodzie !!!!!nie pomysleliscie ze może nie chce dziecka drugiego bo nie chcce sie tak meczyc jsk wpoprzedniej?
pysia29, napij sie meliski moze Cie uspokoi, ale nie wiem czy Tobie meliska pomozedobra zegnam bo widze ze z Wami się gada jak z brudną sciaaną.żegnam.nie rozumiecie to do żłobka. a nie pomysleliscie ze może nie chce dziecka drugiego bo nie chcce sie tak meczyc jsk wpoprzedniej?w tej juz są od poczatku problemy.nsaara
właśnie... i kolejne, które będzie zakładać z taką samą fantazją... szkoda naszych nerwów...Jeśli chcecie,ja lub adminki możemy zamknąć ten temat,szkoda nerwów,pewnie ta obłąkana istota ma niezłą zabawę,takie jest moje zdanie
poczytaj o zabezpieczeniach, które się stosuje, żeby w ciąże nie zachodzić, tak bedzie najlepiej...a nie pomysleliscie ze może nie chce dziecka drugiego bo nie chcce sie tak meczyc jsk wpoprzedniej?w tej juz są od poczatku problemy.nsaara
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość