Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2010, 19:31

I ja sie melduje :-)
Mezus w pracy Pawcio od 10 min spi wiec luzik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Z praca dajemy rade. ja pracuje w szkole wiec mam malo godzin, A tez pracuje na zmiane wiec potrzebny jest ktos do Pawcia jak A ma dniowke, a to wychodzi odliczajac weekendy ok 4 razy w miesiacu to Pawcio jedzie do babci :-D :-D :-D
Takze jest super uklad :-D :-D

Wiola ja tez kupilam mlodemu ten jezdzik na roczek,a le oczywiscie juz mu go dalam i jest superrrrrrrr, Pawcio bardzo lubi sie nim bawic, byl to stzral w dziesiatke :-)

[ Dodano: 2010-09-29, 19:34 ]
Co do bodziakow, to ja sobie nie wyobrazam zycia bez nich :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: uzywamy codziennie, dla mnie super rzecz, przynajmniej nigdy nie mamy golych pleckow, i nas nie zawiewa :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

29 wrz 2010, 21:06

Ewcia masz rację bodziaki to super wynalazek. Nie wyobrażam sobie, żebym ciągle wciągała małej bluzeczkę jak taka mała jeszcze jest teraz.
Ewcia jesteś od nauczania początkowego???
Fajny zawód dla mamy prawda?? :ico_haha_01: mi też się strasznie podoba.

Isia buziaki dla Oliwci na 11 miesięcy :ico_tort:

Kala no to jeszcze troszkę maluszek posiedzi w brzuszku. Dużo siły dla Ciebie :ico_haha_01:

Ja dziś ostatni wieczór bez T. Jutro już wraca z Warszawy z kursu. Była u mnie sąsiadka. Pogadałyśmy sobie jak zwykle świetnie było. Teraz zasiadłam do M jak M i do pisania pierwszego sprawdzianu.

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2010, 21:36

matikasia, niestety nie udalo mi sie od wrzesnia wskoczyc na poczatkowe, mam swietlice i godziny w "0" ale jest fajnie :-)

Awatar użytkownika
matikasia

29 wrz 2010, 22:01

Ewcia a pewnie, że fajnie. Nawet powiem Ci, że może to lepiej. Mnie ciągnie do 1-3 ale tam jest bardzo dużo pracy. W sumie dobrze, jak ja pójdę, to Milcia będzie już przedszkolakiem to coś w dzień zrobię, a tak wszystko wieczorkiem.
A Ty już po stażu jesteś?
Ja muszę ten cholerny certyfikat zrobić, wtedy odpuściłabym 1-3 a zostałabym przy niemieckim. Trochę łatwiejsza praca, ale kurdę ile to czasu i kasy wymaga to szok.

[ Dodano: 2010-09-29, 22:11 ]
No mam już sprawdzianik dla klasy i dla 2 słabszych troszkę łatwiejszy także chyba pora spać :-D

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2010, 22:28

matikasia, ja juz w tym roku zaczelam mianowanie. Powiem ci ze ja tez bym wolala 1-3 ale co zrobic :-)

Awatar użytkownika
matikasia

29 wrz 2010, 22:30

Mi już wsio rybka byleby w szkole pozostać;)
No to już ładny masz awansik. Ja ciągle w tyle:)

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2010, 22:33

matikasia, no tak, tylo szkoda ze wymyslili te przerwy medzy stopniamu awansu :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: teraz na mianowanego musialam 2 lata czekac i teraz 3 lata bede go robic :ico_olaboga:

[ Dodano: 2010-09-29, 22:35 ]
Lece spac bo rano szybko :-)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

Awatar użytkownika
wiolaw

30 wrz 2010, 00:02

ja jak zwykle nocniakowo
uśpiłąm całą rodzinkę , łącznie z mężem :ico_oczko: i mam czas dla siebie :ico_haha_02:

Ewka_82, mój też już dziś dostał ten samochód, coprawda narazie bawił się u cioci i odkrył już wszystkie muzyczki i zakamarki :ico_haha_02:
siostra kazała brać do domu , ale ja stwierdziłam że przyniosąw dzień urodziń , bo przez miesiąc to mójmajster może rozklekotać :ico_noniewiem:

w domu to już nie mam gdzie tego ustawiać , z lalkami jakośtak mniej miejsca trzeba było ,a te samochody to jakoś tak dużo miejsca zajmują

Ewka_82, matikasia, fajny zawód macie , ja teraz żaluję że pedagogikinie skończyłam , a miałąm już miejsce na studiach , alemłody człowiek głupi i poleciał za miłością i wybrałam inną szkołę byle być w w-wie, a pedagokika była w Rykach ,a teraz pluję sobię w brode :ico_zly:

Isia całuski dla Oli za 11 miesiączek , zaraz będzie 12 :ico_haha_02:
Co do bodziakow, to ja sobie nie wyobrazam zycia bez nich uzywamy codziennie
oj wygodnie z nimi , ja też jestem za

Kala ;), to czekamy dalej na Twoją pociechę :ico_haha_02:

Lolkowi już trzeci dzień przesuneła siępora usypiania z 20 na 22,
a wariuje przy tym z Alą i z tatą ,żeja pocałym dniu to mam dość i te dwie godzinki to mnie dobijają :ico_noniewiem:

przez ten deszcz już drugi dzień nie byłam na kijkach , i tak źle się czuję :ico_placzek:

o może wkleję jakąś foteczkę zostatniego wesela , jak Lolek balował :ico_oczko:

[ Dodano: 2010-09-30, 00:22 ]
Obrazek

[ Dodano: 2010-09-30, 00:28 ]
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

[ Dodano: 2010-09-30, 00:33 ]
a na koniec my :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

30 wrz 2010, 08:16

Dzień doberek,
dziś mam lepszy humorek, bo w końcu przestało padać :ico_brawa_01: no i w końcu i Zosieńce i mnie powoli mija przeziębienie :-D
Wiolawz Lolusia już naprawdę duży kawaler. Poważnie wygląda w tej koszuli, ale ślicznie :ico_brawa_01: Już nie wspomnę jaka laska z mamusi. Bardzo ładnie Tobie w tej fryzurce i kolor super :ico_brawa_01:

Ewciu Twój Pawcio zasypia tak szybko jak moja Zosieńka. Przynajmniej później mam cały wieczór dla siebie.

Wiolaw miejmy nadzieję, że to późniejsze zasypianie Karola, to tylko chwilowy wybryk.

Śmiać mi się chce z tej mojej ZOsi, bo w kółko podczas zabawy powtarza: budda, budda :ico_noniewiem: Oczywiście tatuś już nagrał żeby była pamiątka i śmieje się, że zgra wszystko i na 18-tkę wręczy Zosieńce prezent :-D

Kala jeszcze trochę musisz wytrzymać, czekamy razem z Tobą, a mężuś niech masuje.

Wczoraj w żłobku Panie już mi oddały butlę i powiedziały, że już nie jest potrzebna, bo Zosia pięknie pije z kubeczka :ico_brawa_01:

Co ja jeszcze miałam napisać? Aha, juz wiem, to z innej beczki. Moja koleżanka jechała dziś do pracy komunikacją miejską i był straszny ścisk w autobusie. Za nią stał obleśny typ i wyobraźcie sobie, ze zaczął ją łapać za tyłek :ico_olaboga: Powiedziała żeby zabrał swoje obleśne łapska, bo mu je obetnie, a on do niej: a co to pani przeszkadza? No baran jeden, ja nie wiem co ja bym zrobiła w takiej sytuacji, ale na pewno nie byłabym cicho :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
matikasia

30 wrz 2010, 08:36

Witam z ranka. My już po śniadanku. Ciężka noc za nami. Milci idzie 7 ząbek. Budziła się od 22 co jakiś czas. Wzięłam ją do siebie bo już siły wstawać nie miałam. Cyca ciągnęła chyba z 10 razy. Nietomna jestem.

Ewcia
musi być taki odstęp, wiesz to większa kasa. Za dobrze by nam było, a i tak większość twierdzi, że nam za dobrze.

Wiolaw
nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Zawsze możesz powrócić na studia :ico_haha_01:

Magda33 u nas też słoneczko, także z 2 spacerki murowane.
A ten typ co za debil. Ja bym się chyba wydarła na niego. Fuj. Oblech.

Dziś chyba już pójdę z Matim na te zajęcia do Akademii. Czasem jeszcze zakaszle. Jednak on ciągle gada co innego. Raz, że chce iść, raz że będzie płakał. Już tyle sposobów wymyślałam. Dziś pójdziemy i powiem mu, że trzeba dziś podjąć decyzję. Nie chcę zapłacić 230 zł plus 35 angielski i potem nie będzie chodził.
We wtorek na 12 jest jakieś przedstawienie. Nie wiem jak to wszystko wyjdzie bo muszę z Milenką iść, a ona wiadomo nie usiedzi. No zobaczymy. Najważniejsze, by Mat bakcyla załapał.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”