a ja mam glupie pytanie..znacie grupy krwi swoich dzieci??
tak ja mam wpisane i syna i córke w ich książeczki zdrowia, tylko ze syna książeczke dawno temu zgubilam
ale oni maja taka grupe krwi jak mąż tylko ja inną
a powiedzcie mi, jak karmicie swoje dzieci?
moja np rano kasze mleczna na gesto pozniej ma jogurt i obiad zalezy co my jemy bo jak jakas zupa lub sos z cielecina albo swinka to tez je np dzisiaj mamy pulpety w sosie pomidorowym, troche my przy niej zdrowiej jemy bo kiedys najpierwe smazylam pulpety a teraz juz nie
pozniej jakis owoc lub kisiel lub jajko i na kolacje najczesciej owoce gotowane z kasza kukurydziana, a niekiedy jej dam kanapke czy porowke, no i niekiedy nam podjada jak my cos jemy, ale u mnie ma te same pory karmienia o 8, 11,14,17 i 20 a tesciowa ta karmi tragicznie, caly czas ona cos je i tym sposoben podziubie troche i juz nie chce i tylko pozaczynane jogurty wywalam lub zupy, tak jak wczoraj miala ugotowana zupe a tesciowa karmila ja czort wie czym i zupa poszla dla psa
i nie ma szans jej przetłumaczyc
moja ma nastepnego zęba
[ Dodano: 2010-09-30, 10:21 ]
a i dzisiaj za nami znowu tragiczna noc, juz nie wiem co z nia zrobic siedzi jej katar gdzies gleboko i czort wie jak mam sie go pozbyc
a ona zamiast buzia oddychac to ciaga smoka i nie ma jak oddychac i wytlumacz takiej
woli sie udusic niz smoka oddac