Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2010, 11:42

manenka gratuluję jeszcze raz córeczki :ico_brawa_01:

graz przygód mieliscie sporo, ale wyglądaliście super i najwazniejsze że wybawiliscie się mimo wszystko :ico_brawa_01:

my mielismy troszkę niemiłych przygód. oskarek przed wczoraj w nocy dostał ataku kaszlu, potem zaczął się dusić, pojechaliśmy na pogotowie, tam akcja jak z filmu, zastrzyki, leki wziwne, pełno pielęgniarek wokól niego, powiedzieli że jak leki nie pomoga to szpital nas czeka, ale najpierw mamy na spacer iśc - o 2 w nocy, bo powietrze pomaga. poszlismy, leki zadziałały i do domu nas puscili. wczoraj byłam u laryngologa, to podgłosnioowe zapalenie krtani, moze sie powtarzać, trzymajcie kciuki by jednak nie :ico_sorki:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2010, 12:43

witam :)

ja była z małym, mamą i bratem na zakupach, wróciliśmy o 12, od 12.30 Szymek śpi, coś mi pokaszluje, katar też ma daje mu syropy i psikam wodę do nosa,

graz trochę przygód mieliście, ale ważne, że potem było dobrze i świetnie się bawiliście, super fotki :ico_brawa_01:

manenka gratuluje córeczki :ico_brawa_01: , śliczne te fotki z usg :ico_brawa_01: ,

Beatris współczuje nocy :ico_sorki: :ico_sorki: , zdrówka dla Oskarka i oby się to nie powtórzyło :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

01 paź 2010, 12:56

hej hej
witam i ja
u mnie po staremu, mazw pracya ja juz dzis bylam w UP na podpisie, bo spoznilam sie 1 dzien, bo mialam na wczoraj, dzis zadzwonilam tam i pytam sie czy moge w poniedzialek przyjsc bo maz ma wolne, to powiedzieli ze musze zaswiadczenie od lekarza przyniesc dlaczego nie moglam wczoraj przyjsc, no ale dzis mi jeszcze darowali i bez zaswiadczenia podpisalam sie, bylam tez po rodzinne, potem jeszcze troche pochodzilam z malym i wlasnie go polozylam :ico_sorki: ufff

graz sliczne fotki z wesela :ico_brawa_01: to fakt ze na poczatku nie za wesolo bylo ale dobrze ze sie super skonczylo :-D :ico_brawa_01:

manenka suuuper ze coreczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak bym miala miec 2 dziecko to oczywiscie ze w pierwszej kolejnosci chcialabym zeby bylo zdrowe, ale w drugiej, zeby wlasnie byla dziewczynka, bo fajnie miec parke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris zdrowka i trzymam kciuki zeby choroba sie nie powtarzala :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

donatkadla Szymusia tez duuuzo zdrowka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 paź 2010, 13:03

Beatris no to przeżyłaś, aby wszystko było ok

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 paź 2010, 14:03

hej
Cos ostatnio nie zaglądam bo cos sie zle czuje przez ta pogode. Ja jestem nisko cisnieniowiec a teraz mi sicnienie strasznie idzie do góry. Juz mnie mama dwa razy ratowała tabletka na zbicie cisnienia :ico_chory:

donatka miłego spędzenia czasu z bratem :-)

graz współczuje przejsc w drodze i początku wesela ale dobrze ze zabawa udana :ico_brawa_01:
Wielkie :ico_brawa_01: dla Asi za wstawanie

Manenka gratuluje córci, super bedzie parka a tatus pewnie teraz dumny ze bedzie miał córunie :-D
Asia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Emi za sikanie
radość jest co?? :-D
Emi narazie o sikanie nie woła ale większośc kup tak wiec i tak jest postęp :-)

Beatris60, wspólczuje przejśc i dużo zdrówka zyczę :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

01 paź 2010, 19:06

graz, oj trochę nerwów było..ale dobrze,że wszystko ok się skończyło :) brawa dla Asi :ico_brawa_01: no i śliczne masz dzieci :)
donatka,oby szybko przeszło Szymkowi :ico_sorki:
Beatris, zdrowia dla Oskarka! oczywiście będę trzymać kciuki!

Antoś wczoraj i dzisiaj obiadu nie chciał zjeść ;/ samopoczucie ma dobre,zęby żadne nie idą..może nie chce,bo znowu dzisiaj jest na 'nie'. jedynie kaszkę i jogurty by jadł. nawet chleba na śniadanie nie chciał.
Miłego wieczoru :)

[ Dodano: 2010-10-01, 19:08 ]
kilka zdjęć ;) (m.in. z pobytu u dziadków)

Obrazek
Obrazek

z gołębiami dziadka
Obrazek
Obrazek

z ciocią
Obrazek
Obrazek
Obrazek

z J chrześnicą i Jej bratem
Obrazek

Minki
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Moi Mężczyźni
Obrazek

zdjęcie z serii 'Gdzie jest Antoś?'
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

oglądamy zdjęcia
Obrazek

'mama, zobacz!'
Obrazek
Obrazek
Obrazek
'niosę Żyrafkę do łóżka'
Obrazek

'udaję, że myję ząbki'
Obrazek

u mamy zawsze najlepiej (ehh :P)
Obrazek

z Chrzestnym w Jego bluzie
Obrazek

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2010, 23:32

niktusia super foteczki :ico_brawa_01: apowiedz mi bo mnie troche na forum nie było - czy to znaczy że się dogadałaś ze swoim chłopem?

dzięki za kciuki, oby pomogły :ico_sorki:

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

02 paź 2010, 00:28

Beatris60, dziękuję :)
a wiesz,nic na forum jeszcze nawet nie pisałam. ale tak, dogadaliśmy się i wszystko idzie w dobrą stronę. na razie kursujemy po Polsce, bo J ma u siebie pracę, a ja nie wytrzymałabym tam za długo. ale pożyjemy-zobaczymy :)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2010, 10:51

witam :)

my dziś pospaliśmy do 8.15, ja właśnie placek skończyłam robić, bo dziś mamy gości, będziemy opijać kredyt :-D ,

niktusia śliczne fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , fajnie, że się dogadaliście z J :),

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 paź 2010, 16:21

niktusia, super zdjęcia, Atoś robi super minki, mamy takie same kalosze :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”