02 paź 2010, 23:52
hejka kobitki,
witam sie po tak dlugiej nieobecnosci ale dopiero w srode wrocilismyz Pl.Wybyczylismy sie dwa miesiace,i mimo ze bylo fajnie,mialam dosc chorob maluchow,,jednak klimat polski nam nie sprzyja,,chlopcy mieli zapalenie ucha,przez ciagly i narastajajacy katar brr,,krta i pare jeszcze innych dolegliowsci,,,na szczescie jestesmy w domku i moge spokojnie odetchnac z ulga,,,jakos nasza sluzba zdrowia bardziej mi odpowiada!!
nie wiem dziewczynki co wyszlo z zamknieciem watku,,mysle ze dacie znac co i jak bo chetnie doloncze i napewno bede zagladac i sie udzielac.Ja tez mam sentyment do naszego watku ,innych watkow nie czytam tu bo pewnie bym na to czasu nie miala.
wiola--wielgasne gratulacje!!
marta--slicznotki te twoje pronceski,,,a Amy urosla ze hoho.
yoana-wspolczuje stresu zwiazanego z praca i studiami,,,
dana-od kiedy otwierasz swoj salon?super pomysl i mysle ze wszytsko pujdzie pomyslnie.
gratulacje zdanego prawka!!!!!
Ty jeszcze cycujesz??brawo,,,jestes wielka!!!!:-)
Agusia--sliczna fotka w podpisie,,ladne babeczki z was.Gratuluje zdanego prawa jazdy.
A czemu masz dosc Polski??nie ma to jak we wlasnym domku,prawda:-)
miszka--to ci sie Natalka pochorowala,,bidulka...dobrze ze katarek nie poszedl na uszy,tak jak bylo w naszym przypadku.
Patrzylam w Pl za ta kawa o ktorej pisalas,,slim coffe,,kupujesz ja tez w aptece ??cena zatrwazajaca i na dlugo zapewne nie starcza takie pudelko z 10 saszetkami??
a jak wagowow teraz,,jeszcze cos schudlas?
ze wzgledu na pozna pore wysylam moj mini poscik i ide spac,
do jutra,,
papa