ma wyczucie rytmuja wam pokaze jak moja cora tanczy
wazne ze jest jakies wyjsciei prawdopodobnie będe musiała być na hormonach do końca życia
moja tancuje na stojacodorotaczekolada, super Lenka tanczy,
może nie będzie tak źle, trzymam kciuki za szybkie wyleczenie tej torbielidodatkowo ja byłam u gina i znowu mam torbiel.. dlatego mnie tak boli brzuch. Teraz co chwile musze znów do niego latać i chodzić na USG i prawdopodobnie będe musiała być na hormonach do końca życia
super że udało Wam się spotkaća wczoraj odwiedzil nas moj tata mial rozladunek niedaleko, plynal promem z naszego miasta takze popoludnie spedzil u nas
kurcze, co to się dzieje biedny Bartek, mam nadzieję, że już go nie wysypie i sterydy nie będą już potrzebnez synem wczoraj znowu to samo, w dzien nic nie mial pozniej cos zjadl i na wieczor znowu pogotowie
dobrze, że trafiłaś do takiej konkretnej babki, oby szybko te bakterie zginęłyja bylam u dentystki innej
moja na stojaco tez tylko akurat tak ja mąż nagral ledwie gdzies muzyke uslyszy juz jej nonono skaczeleona napisał/a:
dorotaczekolada, super Lenka tanczy,
moja tancuje na stojaco
sprobuj mu przez kilka dni dawac krople Fenistil one odczulaja.my raz z mala wyladowalismy w szpitalu jak ja tak strasznie wysypalo,tez zastrzyki dostala i babka kazala wlsanie ten fenistil dawac. i w razie jakby sie powtorzylo to tezz synem wczoraj znowu to samo,
dobrze ze ta dentystka zobaczyla co i jak ja mam dobra dentystke ale moj maz zadna sila nie da sie zaciagna...ja ide teraz 14 do ginka,15 do dentystki..ja bylam u dentystki innej
moj syn tez ma z tym problemy ale on wcale nie je warzyw i owocow, nie ma szans cokolwiek mu dac corka wręcz przeciwnie i dlatego kupa jest po 3 razy dzienniebiedny jak robi kupke to placze
dostal syrop na 3 dni za 50 złbuj mu przez kilka dni dawac krople Fenistil one
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość