doklanie...atka1112, Niemcy to papierkowe panstwo i strasznie mnie to czasem wkurza...
cokolwiek potrzebujesz musisz wypelniac tony papieru
atka112 no to gratulacje dla nowo zaslubionych :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: i ob
oj dlugo tu juz siedzisz hohohoJa juz jestem 10 lat nie liczac co jeszcze wczesniej przyjezdzalam.A siedze i narazie nigdzie mnie nie wysylaja ale jak sie zacznie to ide na 400 E
masz racje, bp to tak jest jak dzieci ida do przedszkola. pewnie korzystaj.NowaSejana ja nigdy w zyciu nie bylam na Harz IV.Cale zycie pracowalam ale 3 lata juz ponad poszlam na wychowawcze a teraz z powodu czestych chorob mojej cory chce posiedziec jeszcze rok w domu.Cora poszla rok temu do przedszkola i wiadomo przedszkolak zaczely sie choroby.Wiec glupio jest mi co 2 lub 3 tyg brac chorobowe na corke.Wiec postanowilam ze i tak wyrobilam sobie latka i poszlam na Arbeitslose
wlasnie ja sie tego obawiam bo na drugi rok moj szkrab idzie do przedszkolawiadomo przedszkolak zaczely sie choroby
sama takich znamtacy,ktory kupe lat na Hartz IV siedza
dziekujeatka1112 wszystkiego dobrego na nowej drodze
ja tez jestem z niemieckim na stopniu podstawowym chodzilam na kurs,ale byly problemy z ciaza i musialam przerwac a teraz nie ma jak bo mam male dziecko
juz nie chodzimy do tej koszmarnej grupy
a co sie stalo?na nowym mieszkaniu mieszkamy rok i malo co brakowalo i musielibysmy szukac nowego mieszkania,ale na szczescie wszystko dobrze sie potoczylo
ohoho, faktycznie czas leci nieubłaganie. aja w De juz mieszkam 8 lat bedzie 4.12 jak to szybko leci
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość