http://smyk.com/sklep/przedmiot/wielka- ... wa-rozowa1
[ Dodano: 2010-10-07, 15:21 ]
a jeszcze mam kupon rabatowy 20% to zawsze coś

muszę się kedyś wybrać do smyka, może moja mama będzie jechała na Białystok to bym bilet miała tańszy :)
hehe mi w 1 ciąży nie spieszyło, bo byłam panicznie przerażona porodemjuż bym chciała mieć końcówke heheh :D
myślę, że w lutym, na początku będę prała... wcześniej chyba nie ma codziewczynki kiedy zamierzacie prać ciuszki dla swoich skarbów?;)
no ja myślę tak na początku stycznia, choć już z chęcią bym poprała i prasowała te miniaturki ubranekmyślę, że w lutym, na początku będę prała... wcześniej chyba nie ma co
za 6 okienko
ja to grudzień styczeń tak pomyślałam :)myślę, że w lutym, na początku będę prała... wcześniej chyba nie ma co
ojj ja tak samo hehechoć już z chęcią bym poprała i prasowała te miniaturki ubranek
też tak mam, przy Uli specjalnie nie miałam zachcianek, a teraz preferuję zdecydowanie kwaśne i pikantnechyba to jest prawda, że inaczej się ciążę przechodzi na chlopca a inaczej na dziewczyki.
nie pomyślałam o takich sklepikach, koło mnie jest ich wiele... muszę poszukaćU mnie to w sklepach tych co są po 5 zł są też ładne pudełeczka też się rozejrzę ;)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość