Witajcie kochane!
Cytat:
jasne ze bądzi edo przodu i nic się nie martw jak nie spróbujesz to się nie dowiesz .
slonko2008kochana masz racje kto nie ryzykuje ten niema
dostalismy maśc z antybiotykiem ale nic nie pomogła
a kosztowała prawie 80zł
No wlasnie tak przepisuja leki lekarze Wiwi jak by lepiej bo te chrostki wysychaja i sa bledsz i mniejsze skorzystalam z porad od forumowiczek i widze ze pomagaja
Antek ma juz wszystkie zęby , powiem wam ze przeszliśmy przez to bez płaczu i bólu
teraz jak ugryzie
Kochana to cudnie !!
to wielkie brawa dla uzbrojonego w zeby
to 5 juz tez ?Na z tym gryzieniem na coz poprostu testuje czy one naprawde dzialaja
bawie 2 dzieci powiem wam ze to nielada sztuka bo maluchy jeszcze nie sa na etapie ze się bawią razem a raczej na etapie walki o zabawki
masakra jakaś .
No to powodzenia z tymi lobuziakami kochanymi
dana, dasz rade silna z ciebie babka
staraj się myśleć pozytywnie ja w ciebie wierzę
adia26Kochana dziekuje za te mile slowa i taka wiare jest mi niezmiernie przyjemnie wiedziec ze nie ktorzy tak we mnie wierza to dodaje mi wiecej pozytywnej sily :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
ale wysypka pojawiła się tylko wieczorem i znikła rano więc wnioskuję,żę była to trzy dniówka
No ja tez tak obstawiam
mmarta81 kochana czekamy na relacje z pobytu i napisz jak nasze gwiazdeczki?
dana--powolutku a napewno z wszytskim sie uporasz....fajnie jest miec wlasny zaklad fryzjerski a jeszcze fajniej umiejetnosci,,
sarenka Kochana dzikiuje bardzo bede sie napewno starac a jak juz bede go miec to bede wiedziec czy jest tak fajnie he he he bo nie jest latwo bo teraz salonow nie brak A umiejetnosci to fakt cunie je miec i jeszcze cudniej gdy kochasz je wykonywac i to robisz naprawde ja to uwielbiam
dana, zycze zdrowka, mam nadzieje ze dasz sobie z ta wysypka rade i szybko zniknie
wiola85 Kochana dziekuje Oby szybko ale jest juz lepiej wiec jest szanasa
Kochana ja mysle ze nie masz co martwic sie jak sie dogaduja maluszki jak juz bedzie twoje 2 dzidzi to napewno rece bedziesz miala pelne roboty ale i tak to jest cudne
Martusia jako tez swierzo upieczona mamunia dwojeczki cudnych gwiazdek moze potwierdzic Swietnie sie patrzy jak dorqastaja wspolnie Bo moje to dwa inne swiaty zwariowane ale inne
CHlopcy swietnie sie ze soba dogaduja,razem bawia,tak wiec powiem ci ze nei ma nic lepszego jak mala roznica wiekowa.JAk masz pomoc z boku np mama,tesciowa itd to super ,bo wiadomo ze przy dwojce maluchow jest wiecej obowiazkow,ale ogolnie wiecej plusow niz minusow
sarenka kochana zgadzam sie z toba Chociaz duza roznica wieku tez ma swoje uroki
Ale nie wiem czy pamietacie jak wam pisalam ze mam kumpele co ma blizniaczki dzis dziewczynki maja po 4 latka ale pamietam jak moja kochana Kasiula zaczynala swoja kariere mamusi i byla zdana tylko na siebie pierwsze dwa trzy tygodnie maiala pomoc ale puzniej na nikogo nie mogla liczyc i powiemwam ze tak sobie radzila i tradzi ze bylam i jestem pod wrazeniem jej dzieci zawssze byly dopilnowane zadbane a ona zawsze wloski zrobione paznokietki u rak i nog makijazyk i w domku czysciutko i nawet ciasteczka popieczone i tak jest do dzis I zaznacze ze ona to wszystko godzila a dziewczyny byly mega placzkami i naprawde roboty miala co nie miara ale sama mowi ze chociaz bylo nie raz tak ze plakal nad tym ze jeszcze troche i nie podola ale wspomina mimo to cudnie te ciezkie ale jak ze cudne chwiele Bo teraz jak mowi troche ma jak by luz bo dziwczynki do przedszkola ona do pracy mimo ze dalej w pedzie to sie cieszy z podwojnego maciezynstwa Tak ze
Wioluś i tak jestes w lepszej pozycji bo nie sa naraz te twoje pociechy a
Filipek bedzie napewno wspanialym starszym bratem
Wczoraj bylam kupic wiwci kozaczki w ccc i trafilam prze cudne jak dla mnie kosztowaly 60 zl a ja je kupilam za 30 bo akurat na wybrane budki sa przeceny
Tak wygladają ale na wiwi nóżce porostu bajkowo
http://allegro.pl/z-kokarda-nelli-blu-r ... 37108.html
Dobra kochane babeczki milego dnia wszyskim zycze !!!!
A gdzie jest reszta kobitek Yoanna miszka bo o zirce to juz nie wspomne zaginela dziewczyna