nie wiem,muszę poszukać jakiś odpowiednich co pewnie sporo czasu zajmiea dlaczego?![]()

na szczescie przychodzi mama z samego ranazoola27, wspołczuje, zwłaszcza, że musisz to po raz kolejny przechodzić, a zajmujesz się malutką cały dzień sama, czy ktoś Ci pomaga?
duzo zdrówkaa się dziś kiepsko czuję, rano, ledwo się ogarnęlam do pracy, potem bolała mnie strasznie głowa , musiłam 2 tab. wziąć, a teraz znów mi niedobrze i brzuch mnie boli
, kurcze zamiast coraz lepiej, to jest coraz gorzej
ja cały czas myslałam o dziewczynce a teraz cos mi chłopczyk po głowie chodziCo do tego czy chłopiec czy dziewczynka to chcę wiedzieć wcześniej. D twierdz, że będzie chłopak, ja trochę też ale nie na 100%.
patrycjau mnie w rodzinie rodziły się długo same dziewczyny, aż 3 lata temu moja siostra urodziła syna i teraz rodzą się same chłopaki.
wow duży maluszekmoja fasolka ma 1.10 cm mały gigancik![]()
tego jeszcze nie oglądałamczasem oglądam Małe księżniczki ale przeraża mnie to co robią tym dzieciom.
dobrze,że jest ktoś kto ci pomagana szczescie przychodzi mama z samego rana![]()
![]()
Mojej siostry syn,jak byli u znajomej, która jest w zaawansowanej ciąży, najpierw stał i patrzył bo ciocia wydawała się mu dziwna z tym dużym brzuszkiem.Wyjaśniła mu, że w brzuszku jest dzidziuś, a on popatrzył na nią jeszcze bardziej zdziwiony i zmartwiony, i zapytał:"Czemu zjadłaś dzidzię?"hejka
a Hania mnie rozbroiła,lekarz jej pokazuje nóżki,rączki,buźkę itp i mówi,że to jest dzidziuś w brzuszku mamy,a ona do niego z pełną powagą: "to nie jest dzidziuś to mój braciszek!"![]()
![]()
Przepraszam pomyliłam tytuł powinno być Mała piękność-jest o wyborach miss i mister-ów dzieci w wieku od 0 do chyba 15 lat, z blichtrem i naturalne. W niedzielę o 6.00 i 18.00.tego jeszcze nie oglądałamczasem oglądam Małe księżniczki ale przeraża mnie to co robią tym dzieciom.w jakich godzinach i kiedy leci?
![]()
dobreMojej siostry syn,jak byli u znajomej, która jest w zaawansowanej ciąży, najpierw stał i patrzył bo ciocia wydawała się mu dziwna z tym dużym brzuszkiem.Wyjaśniła mu, że w brzuszku jest dzidziuś, a on popatrzył na nią jeszcze bardziej zdziwiony i zmartwiony, i zapytał:"Czemu zjadłaś dzidzię?"![]()
to o 18 sobie obejrzę jak nie zapomnęPrzepraszam pomyliłam tytuł powinno być Mała piękność-jest o wyborach miss i mister-ów dzieci w wieku od 0 do chyba 15 lat, z blichtrem i naturalne. W niedzielę o 6.00 i 18.00.
dzidzia rośnieTeraz ma 5,19 cm machalo raczkami nozkami, widzialam paluszki i serce slicznie bilo. Caly czas jestem pod wrazeniem. No i moja macica... nareszcie jest taka jak powinna. Az sie zdziwil bo powiekszenie czul jeszcze pod samym zoladkiem![]()
no w pewnym sensie prawdę mu powiedziałaś bo z jajeczka powstałoa co do dzieci... syn kuzyna R, ktory w grudniu bedzie mial 5 lat jak uslyszal ze ciocia ma dziecko w brzuchu to podszedl do mnie i zapytal "czemu masz dziecko w brzuchu, musialas je polknac?"![]()
![]()
![]()
a ja wstyd sie przyznac ale powiedzialam mu ze wyklulo sie z jajeczka![]()
![]()
twój R to powala pomysłowościąlekarz pokazywal wszystko a R stal tak troche za nim, spojrzalam na niego i pytam czy on tam cos widzi, mowi mi ze wszystko poza plcia, na to lekarz ze szczerze powiedziawszy tego to on tez nie widziR mu moiw no dobra ale chociaz 1 jest? a lekarz tak z cala pewnoscia tylko jedno, a R no bo wie pan zeby nie bylo jak na tej reklamie gdzie trzecie sie wylania
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość