buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2010, 09:49

Dziewczyny coś dawno Agnieszki nie było jak dziś się nie odezwie, to po południu skrobnę do niej eska
Też się już jakiś czas zastanawiam co się z nią dzieje, i własnie jej napisałam eska, jak odpisze to dam znać. Mam nadzieje, że wszystko jest dobrze u niej :ico_sorki:
A ja witam z ranka ze śniadankiem właśnie zjadłyśmy z Oliwią naleśniczki z serkiem i brzoskwiniami, takimi odgrzewanymi z wczoraj.

[ Dodano: 2010-10-15, 12:19 ]
I nadal Agniecha nic nie odpisała :ico_noniewiem: jeju co jest?

[ Dodano: 2010-10-15, 13:33 ]
Dziewczyny właśnie odpisał mi mąż Agnieszki, że leży bidulka na OIOM - ie i walczy z niedokrwistością. Napisał również, że jest dzielna, ale bardzo słaba po transfuzji krwi. Maluch ma się dobrze i jest jeszcze w brzuszku u mamy na szczęście bezpieczny. No i Aga oczywiście kazała nam przekazać, że nas pozdrawia wszystkie i, że nie podda się tak łatwo :ico_placzek: . Jeju ja przeczuwałam, że coś jest nie tak. Trzymajmy za nią kciuki@@@ :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2010, 08:23

Agnieszka dużo zdrówka, trzymamy kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale Ty masz pecha dziewczyno, jeszcze to Ci się przyplątało

A ja wczoraj byłam u gina po południu. Wszystko ok, ale maluch oczywiście nadal buźki nie chce pokazać i nie można określić czy z jego twarzoczaszką jest wszystko ok. Od poniedziałku jestem na zwolnieniu, za dwa tygodnie zostajemy bez niańki, a mamy masę spraw do pozałatwiania w związku z budową. Porobimy to dopóki jeszcze Młody ma z kim zostawać.

Miłego dnia :-)

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2010, 19:07

DZIEWCZYNY ALE JAJA ZALICZYLAM DZIS PRAWKO!!!
SZOK SZOK SZOK
:ico_brawa_01:

plac poszedl mi gladziudko i idealnie
w miescie roznie...
zapomnialam raz o kierunkowskazie. raz wjechalam na linie ciagłą
ale generalnie dobrze mi sie jezdzilo
choc mialam wrazenie ze trzymam sie tej kierownicy usilnie ehhehe
i ze mi sie w rekach gubi hehe

pare takich drobnych bledow bylo
ale dojechalam sama do osrodka
chocc pewna na 100% ze oblalam mimo wszystko

nawet mowie do goscia, ze do tej pory bylam przekonana, izz tylko zdajacy wracaja za kierownica na osrodek
ale luzzz
nastawilam sie ze szybko nie zalicze
a gosc ku mojemu i swojemu zaskoczeniu pytaa dlaczego uwazam. ze oblalam. i ze zalicza mi egzamin
dziewczyny myslalam ze padne ze szczescia
poryczalam sie
zszokowalam
mowil ze bylo kilkaa potkniecc. ale na tyle istotnych i ze egz zaliczony
i moge smigac

szok szok szok szok

caly czas adrenalina na maxa
i nie moge uwierzyc
egz mialam w tym samym aucie co poprzednio nr 3
myslalam ze pechowy hehehe
a jednak....

o 7.30 rano mial sie zaczac ale godzina spoznieenia byla
same laski dzis zdawaly
wszystie do miasta wyjechaly
ale zdalysmy nieliczne

uufff

potem zakupy w tesco
na cmentarz i oporzedzenie grobu mamy wujka

potem moja mama powiedziala. ze nam kupi pralke. bo my teraz ciezko z kasa
i pierzemy u mamy bo nasza padla
a moja finansowo dobrze stoi
i chce nam ja sfinansowac
jako ze i kiedys my oddalismy jej swoja prawie nowa wyjezdzajac do Uk

b sie ucieszylismy
i jezdzilismy po sklepach AGd
i musimy w necie poczytac opiniee o naszych dwoch opcjach i bedziemy ja mieli mam nadzieje lada dzien

super super super

dopiero do domu wrocilismy

siostraa niedlugo wpadnie
moze z mama. choc ona padnieta po calym dniu chodzenia

no wiec wodeczke mroze
salatke zrobilam
i zabieram sie za mini pizze z ciasta franc

nikogo wiecej nie bedzie, bo akurat znajomi ktorych obdzwonilam pochorowali sie albo wyjechali za miasto
no trudno

mnie łeb peka od wrazen
ale energii mam full hihihi

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2010, 19:59

DZIEWCZYNY ALE JAJA ZALICZYLAM DZIS PRAWKO!!!
SZOK SZOK SZOK
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gratuluje!!! Super, że masz to już za sobą i oby więcej takich superowych dni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
My już wykąpani i leżymy i czekamy na Mam talent

[ Dodano: 2010-10-16, 20:01 ]
Dziewczyny jakbyście miały jakieś wieści od Agnieszki to dajcie znać, bo do mnie jak narazie nic nie pisze, zresztą ona raczej nie ma siły nawet smsa napisać. Kurcze martwie się o nią

Aga_86
Maniak forumowy
Maniak forumowy

16 paź 2010, 23:43

Madziorka gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiem co to znaczy adrenalina przed egzaminem ja zdawałam moje prawko prawie 6 lat temu ale pamiętam co czułam jakby o było wczoraj tak jak wtedy to chyba jeszcze nigdy w życiu się nie denerwowałam nawet matura dla mnie nie była taka straszna jak egzamin na prawko o tak jak ty byłam pewna że nie zdam ale jakoś się udało! I to za pierwszym razem :) No ale jeszcze raz gratulacje i cieszę się razem z Tobą - BUZIAKI:)

A ja dziś też miałam bardzo pracowity dzień! Mój T. zwalił mnie z wyrka około 10 pospałam dziś troszkę dłużej bo mi moja córcia w nocy tak dała popalić że szok myślałam że mi bok wykopie :) (ale cudne to jest) -pół nocy nie spałam a do tego mam jeszcze jakieś takie dziwne bóle w biodrach jak śpię to mnie nogi strasznie bolą i drętwieją nie mogę za długo na jednym boku leżeć i tak się wiercę z lewej na prawą!

Potem pojechaliśmy tapety poszukać bo chcemy salon przerobić bo ta nowa chatka jest cała pomalowana na magnolie ( jasny beż) a my chcemy trochę inaczej no ale w końcu nie mogliśmy się zdecydować co wybrać i nic nie kupiliśmy!

Po powrocie do domu zabraliśmy się za porządki i jeszcze ustawianie, przestawianie, przykręcanie półek, oj ja nie wiem kiedy ja to wszystko tu porobię!

We wtorek ma przyjść ekipa aby nam w końcu ogrzewanie zrobić - mam nadzieje że nas nie wystawią bo Ci cholerni angole to na wszystko mają czas! W pon będzie 2 tyg. jak czekamy na nich a ile się na dzwoniłam na wkurzałam to już szkoda słów!

Miłego wieczorku życzę i BUZIAKI :)

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2010, 06:43

Tutaj taka cisza, że niewiadomo czy pisać, czy ktoś to przeczyta :ico_noniewiem:

Ja dziś tak z rana stawiam :ico_tort: :ico_kawusia: za moją dzisiejszą stódnióweczkę :ico_brawa_01: . Jeju jak to leci, nawet się nie obejrze kiedy a dzidzia będzie z niami :ico_brawa_01: .
Mężuś mi właśnie opowiadał, że dziś w nocy tak ok 2 się przebudził, dotkną brzucha a mały tak się wiercił, że się dziwił, że ja spałam :ico_haha_01: . Mówi, że pogadał sobie z nim, że to pora na spanie a nie brykanie, i po jakimś czasie się uspokoił :ico_haha_01: .

Aga_86
Maniak forumowy
Maniak forumowy

18 paź 2010, 14:09

Ale tu u nas głucho i cicho :)

Dziś dostałam zwolnienie od lekarza na kolejne 4 tyg. a chciałam tylko do końca tego tyg. ale co ta posiedzę sobie w domku i odpocznę!

Co myślicie o zdjęciu na 26 tydz. w moim suwaczku bo mi się nie podoba jest straszne :( Chyba go zmienię!

Dajcie znać co tam u was słychać buziaki :)

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2010, 16:19

Witam Agnieszka pisała, że czuje się już lepiej, ale jest jeszcze w szpitalu. Maluszek też ok fika i daje mamie znać, że jest ok. Agnieszka dziękuje nam bardzo za kciuki :ico_brawa_01:
Co myślicie o zdjęciu na 26 tydz. w moim suwaczku bo mi się nie podoba jest straszne Chyba go zmienię!
mnie też nie bardzo się podoba, no ale tak właśnie nasze dzidzie wyglądają :ico_noniewiem: .

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2010, 19:23

Dziewczyny, ja teraz mało się będę odzywać, bo cały czas w biegu jestem, Za jakieś dwa tygodnie powinnam się wyrobić z zamawianiem wykończeniówki do domu i będzie spokój.

madziorka hihi gratulacje za prawko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Super, że u Agnieszki już lepiej :ico_sorki: :ico_sorki:

Zmykam, bo mój Młody chce się kąpać

Aga_86
Maniak forumowy
Maniak forumowy

19 paź 2010, 12:10

Do naszej założycielki :)

Zubelku Kochanie mogłabyś uzupełnić mój wpis w pierwszym poście: że będzie córeczka Karolinka Z góry dzięki :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”