a ja sobie też sama siedzę, była u mnie kumpela na herbatce, i z pół h temu poszła, a teraz M pojechał na kawę do kolegi a ja oglądam Usta Usta

ależ ja ci zazdroszcze, to moja marzenie żeby mieć chwile spokoju.leżę sobie w łóżku z laptopem na kolanach, oglądam M jak miłośc, zajadam paluszki, Zuzia śpi a mąż na piłce.. chwilo trwaj
ale mi dziewczyny checi narobiłyście, ale dzisiaj juz chyba nie upiekeDzis sobie zrobię na pocieszenie Kopiec kreta, bo kiedyś Tynusz tak o nim pisała
hehe to tylko jedna doświadczona była-wiecie, że jak byłam w 1 ciązy i byłam lutówką bo były same dziewczyny co spodziewały się pierwszego dziecka tylko jedna była co drugiego się spodziewala
no właśnie tak chciałam zapytać czy tylko jaa teraz na odwrót , wszytkie po 2 dziecku a tylko Tynusz pierwsze
hehehe znam to u mnie jest tak samocały brzuch mi sie trzesie
i znowu kusiszjutro robię rogaliki z dżemem , wiem wariatka ze mnie , ale dziś cały dzień za mną chodziływszytkich utucze bym nie tylko ja musiała tyć
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość