Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 paź 2010, 12:48

husteczki Dady są w tym 4paku.

my wczoraj mieliśmy małą tragedię w domku, bo moją staruszkę jamniczkę musieliśmy uśpic. :ico_placzek: miała 13,5roku :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: dziś zakopaliśmy ją na łące niedaleko domu naszego. :ico_placzek:

u nas dziś na obiadek u Tobika zupka buraczkowa z wczoraj.
byliśmy na szybkim spacerze (godzinkę niecałą), bo niestety szaro i deszczowo u nas. :ico_noniewiem: Jak ja nie lubię jesieni :-/

Nam huggies odpowiadają. :ico_sorki: Ale nie bronię się przed innymi w późniejszym terminie.

lidziasc, Martynka śliczna! Niezlą zabawkę sobie upatrzyła :ico_haha_01:

[ Dodano: 2010-10-20, 12:50 ]
A te dady chusteczki to są zwykłe (normal), nie lawendowe.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2010, 12:58

kawal chlopa z bartoszka

laptoop bedzie dobry do konca tyg klawiatura do wymiany
w carfuorze sa body za 3.99 wyslalam meza po nie jak bedzie wracal wieczorem z pracy

ale sie na niego wnerwilam zawsze gdy ide do szkoly on mowi ze musi zostac w pracy chyba boi sie zostac z mala bo mu oznajmilam ze obiad musi jej ugotowac posprzac wieczorem jeszcze mi cos zrobic isc z mala na spacer i dzwonil juz do mojej mamy aby przyszla w piatek i sobote
dzis na obiad kotlety mielone:) aaa i przychodzi dzis do mnie kolezanka z gimnazjum ze swoim synkiem ma 5 miesiecy

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 paź 2010, 13:16

no to wiśnia szykuje się babskie popołudnie ;-) Super!

u nas do Carefour'a daleko. A bodziaki by się z długim rękawem przydały :ico_noniewiem: Bo mi Tobik prawie ze wszystkich wyrósł :ico_olaboga: więcej niż połowa z jego rzeczy są na niego zwyczajnie za krótkie! :ico_olaboga:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

20 paź 2010, 13:20

hejka

ale mam dzis mega lenia

te kwiatki przywiezlismy rok temu z nad morza--to "KWIATY HAWAJSKIE" wisza pod lampa u dominiki w pokoju i martyna zawsze je ciagnie raczkami a jak b marudzi to jej wieszam w lezaczku ale trzeba pilnowac bo od razu do buzi chce brac a to takie szajskie i niebezpieczne bo z plastikiem :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-10-20, 13:21 ]
tibby, jejju jakie on ma piekne te oczeta
po kim??
po mamie czy po tacie???

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2010, 15:50

oznajmilam ze obiad musi jej ugotowac posprzac wieczorem jeszcze mi cos zrobic isc z mala na spacer
hihi nie ma sie co dziwic ze bidoczek wymiękł jak usłyszał co na niego czeka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 paź 2010, 16:13

lidziasc, po tatusiu. on ma niebieskie. ja mam szare niestety.
gozdzik, a najgorsze jest to, że my kobiety musimy sobie z tym wszystkim radzic bez zająknięcia i to w zasadzie codziennie. :ico_noniewiem: i jeszcze narzekają, że oni mają źle w życiu... :ico_zly:

my jutro na szczepienie z Tobikiem. :ico_noniewiem:

gozdzik, a ty płacilaś teraz coś za szczepienie? czy to było bezpłatne? bo ja się już pogubiłam w tych szczepieniach :ico_haha_01:

[ Dodano: 2010-10-20, 16:15 ]
lidziasc, Tobik, to w ogóle cały tatuś jest :ico_haha_01: :ico_haha_01: po mnie ma tylko nos i paluszki u stóp. resztę ma po Mariuszu.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2010, 16:34

i po odwiedzinkach
wiecie ze w anglii wszyskie szczepionki sa za darmo za pneumo i rotawirusa sie nie placi a u nas szok
aaa i pokupowala malemu fajne spodenki za 8 zl i to nowe

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2010, 16:51

my szczepimy tymi z ośrodka
wisnia3006, :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: u Nas na nic nie mają tylko reklamy puszczają i graja na uczuciach rodzicow a co maja zrobic jesli ich zwyczajnie nie stać na takie szczepienia ...no co ?
pożyczka a może ukraść :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2010, 17:19

my na pneuno zaszczepimy gdy mala skonczy rok bo teraz nie ma kontakty z dziecmi przedszkolnymi i zlobkowymi a wtedy sa tylko 2 dawki ale zobaczymy jeszcze czy beda fundusze.

wiecie co zrobie jutro ugotuje malej wiecej i zamroze bo po co tak sie bawic co 2 dni

lidziasc
Wodzu
Wodzu

20 paź 2010, 20:46

my jutro na szczepienie z Tobikiem. :ico_noniewiem:
my tez

na 16:40
wiecie ze w anglii wszyskie szczepionki sa za darmo za pneumo i rotawirusa sie nie placi a u nas szok
tam leki dziei tez maja za friko :ico_noniewiem:
pożyczka a może ukraść
no dokladnie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

wiecie co zrobie jutro ugotuje malej wiecej i zamroze bo po co tak sie bawic co 2 dni
a wiesz co robi moja sasiadka??ona od poczatku gotuje i gorace daje do sloiczkow,zakreca i stawia do gory nogami.
w lodowce trzyma 3 nastepne dni :ico_sorki:
ale mozna czesc zamrozic zeby dziecko mialo rozne smaki :ico_sorki:

martyna nie chciala dzis zupy-niewiem czy niedobra ta z romana czy smak jej nie pasil bo to pierwsza z miesem?? :ico_noniewiem:

Wróć do „Przedszkolaczki”