Hello!
oby tylko niczego tak naprawde powaznego sobie nie narobiła
Wlasnie tego sie obawiam dzis jej oko wyglada koszmarnie sliwa podbita ze szok
dziś mam urodzinki więc wpadłam postawić
1OO LAT 1OO LAT !!!.... :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
KOCHANA NAJLEPSZEGO!!!
dana
Wiwi juz od dawna nas wszystkich zaskakiwala swoim sprytem i zrecznoscia..super miec takie madrale w domku:-)
Kochana dzieki
ale wolala bym zeby jeszcze narazie nie trenowala az tak swoich zrecznosci
Ale ty jestes stworzona do macierzynstwa bo zawsze tak o niej ladnie piszesz,,takze jeszcze braciszek by sie dziewczynka przydal:-)
No
Martus ja tez mysle ze synus by tez jeszcze ci sie sprzydal
dana, hihihi ale Wiwi Ci wymysla co musisz miec oczy na okolo glowy mala rozrabiara-spryciula
Oj wymysla wymysla tyle ze mnie to przeraza A rozrabia z niej na maksa
Ty mi narazie nie wywoluj wilka z lasu z tym braciszkiem
bo bym chyba sobie musiala 3 reke dorobic
zreszta 3 dziecko pewnie i tak bylaby dziewczynka
he he he a kto wie moze tym razem by sie udal facecik
ale wiesz Ty masz 2 chlopakow nie myslisz o coreczce
???
Jestescie boskie kochane he he he no to ja proponuje
mmarta81 synusia na nowy roczek sobie strzel tradycyjnie blizej wiosny - lata a
sarenka crónie
i bedzie fajowsko Wiec trzymam kciuki za nowe wiadomosci po nowym roku?
nie mam mu co dać bo w aptekach nic nie ma dla tak małych dzieci a jutro jedziemy i maskra no
może wegiel mu dać. Piotrek będzie do kolegi jechał to weźmie dam mu ćwierć
co myślicie
Kochana ja powiem ci co ja robie moze skorzystasz Ja wiwce zawsze daje 1/3 tabletki Nitrofuraksydu tego mocniejszego W tabletkach jest bez recepty a po zawiesine trza do lekarza ale wiw i tak woli tabletke bo zawiesina jest dla niej za mdla bo slodka bardzo Wiec rozgniatam na pylek i daje na łyzeczke z cherbatka czy jakims napojem wkrpiam napoj na tą łyzeczke gdzie dalam rozgnieciiona na proszek tabletke mieszam powolutku zeby sie to polaczylo i z lyzeczki do buzi szybko daje cos do przepicia i po bolu I to w zasadzie jedyna rzecz ktora mi nie zwymiotuje i przynajmniej szybko zadziala Ale kochana to moja metoda wiec ja tylko doradzam a zrobisz jak bedziesz uwazala za stosowne