Kurcze...podlosc ludzka nie zna granic!!! A to co do mojego kredytu-tu na szczescie wszystko okey-ale ta glupia baba z agencji od ktorej kupuje dom -niby ich wielki doradca finansowy a nie zrobila swojej roboty dokladnie i powiedziala ze nikt mi nie da kredytu-a tu Paul moj drugi agent bez problemu znalazl i nie dosc ze stracila swoja gaze od zalatwionego kredytu to jeszcze musieli ja opieprzyc ze sie nie wywiazuje z obowiazkow i teraz mi i Paulowi klody rzuca pod nogi!!!!
[ Dodano: 2010-10-20, 18:23 ]
na szczescie ja go uprzedzilam ze cos mi sie zdaje ze jej ten moj kredyt z innym agentem nie na reke i ze jest niezadowolona i on to potwierdzil po rozmowie z nia !!! Ale moze nas w dupke cmoknac bo wszystko z naszej stromny -mojej i Paula jest dopiete na ostatni guzik!!!
[ Dodano: 2010-10-20, 18:25 ]
a le glupia baba nerwy mi szarpie!!!
[ Dodano: 2010-10-20, 18:30 ]
Wredne leniwe babsko - Paul dzwonil ze wyslal im e-mail z tym potwierdzeniem ktore chcialy jakies 5min ut temu -wiec dzwonie do nich zeby sprawdzic a ona ze jeszcze nie ma !!! akurat bo pewnie email to idzie tyle co list ze znaczkiem i dopiero jutro dostana Zwariowac mozna !!! Jsak dzis znowu w metrze zemdleje to je do sadu podam !!!!
[ Dodano: 2010-10-20, 18:36 ]
Dobra ani slowa wicej o tym moim kredycie bo wszystkie zwarjujemy tylko prosze trzymac kciuki
[ Dodano: 2010-10-20, 18:37 ]
a moja dzidzia chyba z raz kopsnela ale glowy sobie uciac nie dam bo to moja pierwsza ciaza i rozne rzeczy mogly to byc a nie dzidzia