no moja tak zaczęła, sama jeść już nie chce, tylko żeby ją karmić, bo ona jest dzidziamoże udaje dzidziusia ze wzgędu na niunie w brzuszku? ;p różnie reagują dzieciaczki

życzę Ci aby to marzenie się Wam spełniłoileż ja bym dała, żeby mieć chociaż 20-metrową kawalerkę.

na tylnej ścianie.na której ścianie macie łożysko????
to nie najlepiej, ale może nie będzie tak źle...to masz lepiej, ja mam na przedniej

anijka, to kuruj się kochana, super, że z maleńką jest wszystko ok

Dziękuję Ci bardzoPinko to już jutro do Londynu ??
to udanego wypadu wam życze

to bez sensu, skoro i tak będzie funkcjonował, to nie mogliby zostawić tych oddziałów?nie chca całego zamknąc tylko
caly oddział dzieciecy
połoznictwo i ginekologia

dobrze, że Ci firma dobrze prosperuje i masz co robić, bo to gorzej jak płacić zus i skarbówkę trzeba, a dochodów żadnych. A jaką masz działalność?ale trzeba byc z czegoś zadowolonym i póki zdrowie dopisuje trza pracowac
Byłam więc dzisiaj na wizycie i na usg, pan doktor potwierdził płeć, mały waży 570g, serduszko bije doskonale, wszystko ma na miejscu niczego nie brakuje i wszystko rozwija się tak jak powinno... książkowo. Ucieszyłam się bardzo z tej wiadomości. Stasio się rozbrykał na badaniu i nie dało się go podejrzeć na 3D, czego trochę żałuję, ale i tak było super. Był ze mną mężulo i Ula i obydwoje oglądali na wielkim monitorze filmik

Teraz się skończyłam pakować, zaraz idę spać, jutro o 15:20 lecimy

Spokojnej nocki....