Za tydz. w środę ale tylko po skierowanie na badania, później 4.11 mam badanie, a 10.11 normalną wizytę.A Wy kiedy do lekarza się wybieracie?
16 listopadaA Wy kiedy do lekarza się wybieracie?
tam raz powiedzieli,że kobieta może nie czuć dziecka bo ona może być bardziej w głębi miednicy umiejscowione i nawet wtedy tak brzucha nie widać"Ciążę z zaskoczenia" też czasami oglądam i zawsze się zastanawiam jak to możliwe, że te kobiety nie wiedzą że są w ciąży i nie czują ruchów dziecka.
ja tez sie nad tym zastanawiam, jeszcze jedna tam kiedys urodzila blizniaki na toalecie zreszta i wpadly jej do srodka"Ciążę z zaskoczenia" też czasami oglądam i zawsze się zastanawiam jak to możliwe, że te kobiety nie wiedzą że są w ciąży i nie czują ruchów dziecka.
Pewnie coś w tym jestem, ale żeby tak żaden objaw się nie pojawił?? Chociaż różne rzeczy dzieją się na świecie i pewnie wszystko jest możliwe. Też lubię ten program.tam raz powiedzieli,że kobieta może nie czuć dziecka bo ona może być bardziej w głębi miednicy umiejscowione i nawet wtedy tak brzucha nie widać
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość