u nas od rana pada, byłam z mamą i małym na zakupach,
po południu jadę do kuzynki na kawę, będziemy też robić frytki

przyszły te pieluszki

niktusia ojj tyle tych składników

Beatris długo karmisz i śpi z Tobą, pewnie będzie go ciężko odzwyczaić

no własnieniktusia ojj tyle tych składników
biedulek, a może ma to na tle alergicznymdziewczyny ja załamana jestem, nie wiem już do jakiego lekarza iść, co robić, gdzie szukać pomocy Oskar wstał z katarem, a przecież na antybiotyku od 7 dni jest, powinno lepiej a nie gorzej być. niby kaszel słabszy ale jest i teraz kichac zaczął i katar.....
współczuje może spróbuj poszukać jakiegoś dobrego lekarza prywatnie, moze ktoś moze ci polecić jakiegoś dobrego. Mój bratanek tez bardzo chorował nie raz konczyło sie w szpitalu i od czasu jak jest pod kontrolą lekarki prywatnie to przestał chorować nawet chodząc do przedszkola.dziewczyny ja załamana jestem, nie wiem już do jakiego lekarza iść, co robić, gdzie szukać pomocy
ja nie mam i nie znam ich
ma moze ktoras z Was te buty Emu czy Ugg ?
pomału idzie, mam nadzieje, że na początku grudnia się wprowadzimydonatka26, jak tam remont idzie? pewnie jeszcze troche i sie bedziecie wprowadzac
ja mam emu ale niedawno kupilam i nie sprawdzone na zimie są. ale z tego co wiem manenka i jej siostra mają, tam śnieg po pachy i zadowolone są.moze ktoras z Was te buty Emu czy Ugg ? bo bym chcal je kupic sobie na zime, a nie wiem czy one nie przeciekna...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość