hej !!!
waga sie w ogóle nie przejmujcie.....ja przytyłam w ciazy 18 kg a zgubiłam 23

i to bardzzzoooo szybko....
teraz sie nawet nie przejmuje fakt musze uwazac zeby nie przekroczyc ty 18 kg
dzis mija 2 tygodnie jak leze i nie jest tak zle.....myslałam ze bedzie gorzej........
posłuchajcie co sie dzis przydazyło mojej mamie........
poszła na spacer z Tuska miała byc krótka a ze ladna pogoda stwierdziła ze zalicza park i fontanne juz zblizała sie do celu, tylko przejsc przez pasy.....i własnie na pasach potrącił by ja samochód a konkretnie uderzył by w wózek

ponoc jeden samochód sie zatrzymał zeby ja przepuscic a drugi gdy ona była na srodku jezdni go wyminął i zatrzymał sie z piskiem opon jakies 0.5 metra od wózka........mama wpadła w szał ponoc rzuciała sie do bicia do tego faceta....akurat przejezdzał radiowóz......afera na maksa......ponoc facetowi od razu zabrali dokumenty i powiedzieli ze ma sobie sprowadzic kierowce bo jak nie to laweta zabiora samochód(był na zagranicznych blachach).....chyba nie miał prawka......mama jak przyszła do domu to sie popłakała pusciły emocje........powiedziała ze jakby cos sie stało Tusce to od razu musiałaby isc sie powiesic.....a Nataszka ponoc siedziała cichutko w wózku i nawet rączką nie ruszyła....
[ Dodano: 2010-10-29, 19:43 ]
markotka, przepiekny brzucholek