Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

06 lis 2010, 09:23

to balanga :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: akurat na sobote.

buzok zdrowka dla coruni :ico_brawa_01:

ja ide naeisniki robic cora zarzadzila

Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku

06 lis 2010, 09:47

A no balanga :-D Zebym chociaż wytrzymała jeszcze 6 tyg. to uwierze że Bóg nadal jest :ico_sorki: :ico_sorki: Dobra że balanga ale u której ja mam bałągan i pustą lodówkę bo idę do tesciowej na imieniny :ico_noniewiem:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2010, 10:17

Dobra że balanga ale u której ja mam bałągan i pustą lodówkę bo idę do tesciowej na imieniny
To nie siedź długo na tych imieninach, i wpadajcie do mnie, facetów też pomieszczę :ico_haha_01: . Dziś jedziemy na zakupki, a w lodówce mam ciasto, które w czoraj upiekłam-krówka, więc będzie co jeść :ico_haha_01: . O której będziecie?

[ Dodano: 2010-11-06, 09:18 ]
Alineczka przywieź naleśniki

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

06 lis 2010, 10:27

Wytrzymasz do terminu ;)

[ Dodano: 2010-11-06, 09:33 ]
Koniecznie przywiozę!

Krówka mmmmm narobiłaś smaku daj przepis ;)
Córka lubi taplać się przy wypiekach, zmajstrujemy może dziś :) Co tam wchodzi, pewno cukierki krówki, margaryna, jaja i mąka?
Musiałabym dokupić parę skłądników :)
Moje kochanie w delegacji, miałby jutro niespodziankę jak wróci, łasuch mój.

Kurde wiecie naprawdę, ja za słodyczami nie przepadam, ale tych dwóch muszę jednego przed drugim chronić hehe. Wanesska żeby za wiele nie zjadła, a Krzysia, żeby małej wszystkich słodyczy nie pochłonął :ico_haha_01:

Pogoda nonono, a ja chciałam poszaleć z małą w liściach... A tu deszcz na przemian z wietrzyskiem masakra.... W niedzielę się udało, także choociaż tyle. Nazbierałyśmy liści, powkładałyśmy do książek na zasuszenie, to dzisiaj może aplikacje jakieś porobimych - liściowych ludzików :-D

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2010, 16:45

hej dziewczyny ja znowu jak po ogien.
pewnie mnie w końcu z wątku wygonicie :ico_sorki:
nie mam neta,załatwiamy ma być po 20 :ico_noniewiem:
czasem w oknie w przedpokoju złapię słay odbiór dzięki Bogu bo meble zamawiamy przez neta.ale nie jest łatwo a tym bardziej nie dam rady tak stać czytać i pisać więc co kilka dni zaglądam a M tylko pocztę sprawdza.

podczytałam trochę...Agnieszka,Buzik,Alineczq....
Aga siły ci życzę i żeby twój optymizm i siły nigdy nie zmalały,podziwiam cię,współczuję,smutno mi ale cieszę się,że jesteś jaka jesteś ,więcej takich ludzi na tym świecie trzeba.
Buzok jej zdrówka dla małej niech to się wyleczy i ty żebyś się nie zaraziła,nie wiedziałam,że takie choróbsko istnieje...

Alineczq ja tylko zrobię tak :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: dla twojej mamy.

ja ciągle remontuję,tapetuję,czekamy na meble rózne...
dziś tynkujemy kominek bo nie równy zatatetuję go i już salon będzie gotowy.Następne w kolejce to pokoiki dziewczynek,tych większych i tej nienarodzonej jeszcze :ico_haha_01:

czuję się dobrze,siłe i werwę mam tylko z rana ciągle jakieś osłabienia ale później wchodze na obroty i daję radę.prawie wszystko robię sama ale jest ładnie i bez fuszerki :ico_oczko:

całuję was pozdrawiam,życzę siły i zdrowia i mam nadzieję,że niebawem w końcu będę miała neta czas i siły żeby sobie normalnie spokojnie poczytać i popisać z wami :ico_sorki: :ico_buziaczki_big:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2010, 21:40

Krówka mmmmm narobiłaś smaku daj przepis ;)
:ico_haha_01: Ja poszłam na łatwizne i kupiłam gotowe w pudełeczku, na którym jest przepis. A placka już nie ma, bo miałam niespodziewanych gości, wójostwo się zjechało :ico_noniewiem: . Dobrze że miałam to ciacho, bo nie miałabym czym ich poczęstować :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-11-06, 20:43 ]
całuję was pozdrawiam,życzę siły i zdrowia i mam nadzieję,że niebawem w końcu będę miała neta czas i siły żeby sobie normalnie spokojnie poczytać i popisać z wami
my też Cię całujemy, wracaj do nas szybciutko

Agnieszka26

07 lis 2010, 11:05

zubelek, Dziękuje :ico_sorki: No i szybko internet montuj nam bo tesknimy za Tobą :-D buzok14, Nie lubie takich nie zapowiedzianych wizyt mało kulturalne :ico_zly: Ale poradziłąs sobie i pewnie masz dzisiaj nerwy od rada z racji wszystkiego z kąd ja to znam. Zdrowka dla malutkiej jeszcze raz wszystko będzie dobrze ale koniecznie uważaj na siębie kochana :ico_sorki:
Moje kochanie w delegacji,
E to pewnie oprucz ciacha to cos jeszcze dostanie od stęsknionej żonci :ico_oczko: :-D

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2010, 11:12

E to pewnie oprucz ciacha to cos jeszcze dostanie od stęsknionej żonci
oj Agniecha :ico_haha_01: głodnemu to zawsze chleb na myśli :ico_haha_01:

Agnieszka26

07 lis 2010, 11:17

oj Agniecha :ico_haha_01: głodnemu to zawsze chleb na myśli :ico_haha_01:
No co :ico_noniewiem: 3 miesiące bez orgazmu to wali na łeb(bo nawet tego doktor zabronił :ico_placzek:). Mi to już magnez nie pomaga tylko by mi się przydało porządnie wyszalec z mężusiem :ico_sorki:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2010, 11:19

Mi to już magnez nie pomaga tylko by mi się przydało porządnie wyszalec z mężusiem
a ja niby moge, bo lekarz nie widzi przeciwskazań, a jakos nam nie wychodzi :ico_noniewiem: . Dziś nawet próbowaliśmy, to gdzieś tam picze, kłóje, nie wygodnie, nie chce mi się ruszać :ico_olaboga: , ajć ciąża to ciąża. No i co po takich próbach nieudanych został mi tylko :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”