Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku

15 lis 2010, 09:09

Alineczq,
Uparłsię na tego Juniora i nonono.
Nie daj się pomarudz trochę ciężarnej się nie odmawia :ico_sorki: :ico_oczko: :ico_ciezarowka: Albo przy rejestracji dziecka postaw go w fakcie dokonanym :-D Aga_86, No dylemat jest my też się spieralismy ale wreszcie poszliśmy na kompromis bo myslałam że dziewczynka będzie ja miałam dla niuni wymyslic a on dla chłopca i nie najlepiej na tym wyszłam został Wiktor i się przyzwyczaiłam :-D buzok14, Gratuluje już wyników bo napewno zdałas na 5 kujonie Ty :ico_oczko: :-D Jak ciężarna przypuszcza to tak jest a jak nie to w zęby promotorowi :-D Albo z brzuchola jak dostaniesz wyniki jeszcze z brzuszkiem oczywiscie :-D

[ Dodano: 2010-11-15, 08:11 ]
Buzok A ztym kroczem to ja też mam cyrki łazic nie idzie tak boli mówiłam ginowi to mi powiedział że szyjka chce się rozwierac a krążek trzyma, więc może do lekarza przedzwon i powiedz co?

[ Dodano: 2010-11-15, 08:14 ]
Wczoraj byłą piękna wiosenna pogoda byłąm na spacerku i na lodach z mężulem :-D I w parku posiedzielismy zresetowałam się normalnie wcale nie trzeba isc na reset w towarzycho :-D Dzisiaj idę po markery o 12 taka wyluzowana jestem że prawie pewna że są dobre obym się nie zawiodłą za bardzo bo będzie mi znów zle i przykro ale przecież są dobre co nie dziewczyny>???? :ico_sorki: :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lis 2010, 09:54

Witam poniedziałkowo :ico_kawa: pogoda się trochę u nas popsuła
Dzisiaj idę po markery o 12 taka wyluzowana jestem że prawie pewna że są dobre obym się nie zawiodłą za bardzo bo będzie mi znów zle i przykro ale przecież są dobre co nie dziewczyny>???? :ico_sorki: :-D
Agnieszka na pewno są dobre :ico_sorki:

A co imienia to my nadal nie mamy :-D

Agnieszka26

15 lis 2010, 10:11

A co imienia to my nadal nie mamy :-D
Nazwij Wodzionka :ico_smiechbig: A myslałas nad Mateuszkiem ,albo np Igor? Ignas też ładne (dla mnie oczywiscie) Ooooo albo np Tymoteusz... Tymcio mały?

[ Dodano: 2010-11-15, 09:12 ]
Agnieszka na pewno są dobre :ico_sorki:
Dziękuje za wsparcie fajnie tak miło :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lis 2010, 10:18

Mateuszkiem ,albo np Igor? Ignas
te odpadają, nie podobają mi się
Tymoteusz... Tymcio mały?
mnie się podoba podobnie - bo Tymon, ewentualnie Kacper lub Marcel, ale chłop nadal uparcie myśli :-D dałam mu listę do przemyśleń i kombinuje

Agnieszka26

15 lis 2010, 10:24

przemyśleń i kombinuje
To go pogoń że nie ma czasu musisz się jeszcze przyzwyczaic do imienia przecież :ico_noniewiem: :-D No to już nie wiem jak pomóc starałam się :ico_wstydzioch:

Aga_86
Maniak forumowy
Maniak forumowy

15 lis 2010, 11:01

My jakbyśmy mieli synka to nie byłoby problemu bo imię mieliśmy wybrane od początku miał być Sebastian Andrzej (Andrzej po moim kochanym dziadziusiu [*] ) ale mamy córunie i problem się zaczyna bo mój T. nie wie sam co chce a to co mi się podoba to on nie chce i nonono blada chyba nadamy jej imię dopiero po porodzie ponoć jak się zobaczy dziecko to się wie jakie imię dać!

Mi się podoba tak : Maja na 1-wszym miejscu a potem -
Zuzanna, Olivia, Lilianna (Lily), Amelia, Adrianna, Natalia, Monika, Roxana, Aleksandra i jeszcze wiele innych ale niestety to tylko mi się podobają bo mój kręci nosem na każde z nich. I co zrobić? A jak się go pytam jakie imię jemu się podobają to jego odp. jest albo- jeszcze nad tym nie myślałem :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: albo mamy jeszcze dużo czasu aby wybrać imię! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Już mnie to dobija!

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lis 2010, 11:48

No to już nie wiem jak pomóc starałam się :ico_wstydzioch:
kochana, nie przejmuj się, ja się już przyzwyczaiłam - Bartek dostał imię dopiero w grudniu, a termin wtedy miałam na 9 stycznia. Także teraz jest jeszcze multum czasu :-D
albo mamy jeszcze dużo czasu aby wybrać imię! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
no mój też ma czas

Zmykam z Bartkiem na spacerek

Agnieszka daj znać jak tak markery

Agnieszka26

15 lis 2010, 14:09

Mam wyniki w reku ale za cholere nie potrafie ich odczytac :ico_olaboga: Do popołudnia trzeba czekac spokojna jeszcze narazie jestem. Dowiedziałam się tylko że mam zespół ANTYFOSFOLIPIDOWY nie dobrze bardzo nie dobrze :ico_olaboga: :ico_nienie:

[ Dodano: 2010-11-15, 13:33 ]
Kurczę :ico_placzek: Własnie dzwoniłam do gina powiedział że mam natychmiast przyjechac i podejmie decyzje czy rozwiązywac już ciąże :ico_placzek: :ico_placzek: Mam dosc kur.... dlaczego ja? Zaawansowane stadium mam zakrzep w mózgu trzeba działac.....

__nika__
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

15 lis 2010, 14:52

czesc dziewczyny, my właśnie wróciliśmy od lekarza, młodego mam chorego
Agnieszka26, 3mam kciuki za Ciebie

Ja mam już imię wybrane będzie Karolek :)

Aga_86
Maniak forumowy
Maniak forumowy

15 lis 2010, 14:53

O kurde to się porobiło Aguśka bidulko współczuję Ci! Ty to na prawdę pasz pecha mam tylko nadzieję że gin coś zaradzi i że nie będzie jeszcze konieczności cesarki! A nawet jeśli to Twojemu synusiowi na pewno nic nie grozi teraz są takie metody że na pewno lekarze wam pomogą oni w końcu wiedzą co robią! Musisz mi zaufać a na pewno wszystko będzie dobrze i się ułoży!

Trzymam kciuki i czekam na dalsze informacje! Buziaki i nie daj się mamuśka Twój Wiktorek na ciebie liczy!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”