Ja też lubię takie elastyczne wygodne topiki na regulowanych ramiączkach z dodatkiem szorcików, albo długich spodni od piżam. A chyba muszę znów się zaopatrzyć w coś nowego i ciut większego, bo coś mi się rozmiar ostatnio zmienił Widziałyście może coś fajnego w sklepach?
ja śpię w koszulach nocnych ale takich normalnych z krótkimi rękawkami ale nie babcine
kiedys spałam nago,przeważnie latem ,może znów zacznę jak kiedyś przeprowadzimy sie na góre swoja
Ja raczej w bokserkach, a co do twojego pytania pachuc1979 to zajrzyj do Atlantica, kolekcja zimowa jest całkiem fajna i oczywiście przy okazji promocji możesz się załapać na jakiegoś gratisa, albo przynajmniej pięknie zapakują ci zakupy
a ja mam śmieszną piżamkę i koszulę, ale moj mąż najbardziej lubi, jak mam na sobie takie długie pasiaste kolorowe spodnie i topik na ramiączkach, mowi, ze na niego działa to bardziej niz własnie seksowne koronkowe ciuszki
a sam tez ma spodnie w kratkę i jakis podkoszulek
ma tez pizamkę z nogawkami 3/4 i podkoszulkiem z cool kotem, podobną, tylko czerwoną z pijanymi żabami kupiłam szwagrowi i to był super prezent
ja preferuje zestawik spodnie/spodenki plus gora na ramiaczkach lub z rekawkiem..zalezne od pory roku
moj A. nie chce slyszec o pizamie sypia w bokserkach
mi sie ogolnie podobaja pizamy meskie,w next sobie podziwiam zawsze ale nie ma sily by zmusic mojego A. do zalozenia