ja dzis na obiadek serwuje zupe pieczarkowa i kluski sląskie z miesem
mi kilogramy tez ida w brzuch wygladam jakbym był w piatym miesiacu
z Tuska tez tak miałam w fazie koncowej w wersci wieloryba
patrycja to czekamy na wiesci

mi sie chyba ten moj kilogram dodatkowy rowno wszedzie rozlozyl
no tak ty to masz super kilogramik na pewno sie zadomowiszJa szczeże mówiąc też się tu trochę gubię
Z kilogramami to ja tez mam jeden, a moze nawet i dwa, dzis sie okazeJa mam 1kg na plusie, poszło mi mocno w biust (rozmiar większy) i w brzuszek-mam już spory
Na obiadek mam dzisiaj dzwonka łososia, właśnie się upiekłi do tego jogurt z koperkiem.
A właśnie dziewczyny, wstawiacie sobie tutaj fotki brzuszków? A w jakim wieku jesteście? Ja mam 25,5

pomylka, to chyba Koroneczka pisala, ze jej maz jedzie na mecz, moj P jest niemeczowyEmilia i jak, mąż był na meczu wczoraj? Mój zrobił mi niespodziankę i przyjechał wczoraj wieczorem do domu i mecz w TV obejżeliśmy, ale już pojechałzapowiedział, że jak liverpool będzie grał, to idzie, tylko bilet 130zł podobno kosztuje
tak, wstawiamyA właśnie dziewczyny, wstawiacie sobie tutaj fotki brzuszków? A w jakim wieku jesteście? Ja mam 25,5
bardzo fajnie tak, mozna jakis pomysl wykorzystacKurcze jakas kulinarna dysusja, az mi na smaki robicie dziewczynki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość