wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2010, 10:49

witam!!!

co do tesciowych to jeszcze powiem tak moja mama strasznie sie wtraca jak wychowuje zuzie najpierw sie z nia klocilam i mowilam zeby sie nie wtracala ale to nic nie dalo wiec zrobilam tak wpuszalam jedym uchem i wypuszczalam 2.
a z mezem tak nie dzwonie nie interesuje sie nim robie to co do mnie nalezy mowie tylko jak sie swietnie bawilam nie raz oszukam. niech poczuje jak mi dobrze i daje sobie rade bez niego

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

19 lis 2010, 11:43

tibbi, a ja lubię Harego Potera :ico_wstydzioch: i tez jestem ciekawa jaka będzie ta nowa część.
wisnia3006, właśnie najbardziej wkurza mnie to że człowiek musi sie tłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej wychowuje swoje dziecko to jest irytujące :ico_zly: :ico_zly: okazuje sie że to nie dziecko przysparza ci problemów tylko ludzie którzy nas otaczają :ico_zly:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2010, 11:46

U Nas pięknie świeci słonko pranie juz schnie na balkonie zjemy jakiś deserek i za jakis czas zmykamy na spacerek
mezem tak nie dzwonie nie interesuje sie nim robie to co do mnie nalezy mowie tylko jak sie swietnie bawilam nie raz oszukam. niech poczuje jak mi dobrze i daje sobie rade bez niego
może to i dobre rozwiązanie tylko nie przesadź jak to świetnie sie bawisz bo wiadomo co takiemu do głowy wpadnie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-11-19, 10:47 ]
okazuje sie że to nie dziecko przysparza ci problemów tylko ludzie którzy nas otaczają :ico_zly:
vno właśnie świetnie to UJĘŁAŚ

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

19 lis 2010, 15:20

u nas maluch też bardziej zainteresowany staniem niż np. raczkowaniem. w ogóle nie podoba mu się pomysl zbyt długiego leżenia na brzuchu :ico_haha_01: woli posiedziec lub poudawac, że chodzi :ico_haha_01:

my po obiadku - maluch całą miskę zupy zjadł i pewnie zaraz pójdziemy na spacerek, bo szkoda marnowac słoneczko, ktore gdzieś tam widac.

nowa częśc Pottera świetna!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Polecam. Ja już chcę ponownie ją obejrzec! :-D

dziś mam dzień senny. nic mi się nie chce, ale jakoś muszę tyłek ruszac, bo do wieczora jestem sama z maluchem, bo M. znów na popołudnie w pracy :ico_noniewiem: dobrze, że weekend ma wolny, bo takie widzenie się po kilka godzin to mnie dobija! :ico_noniewiem:

u nas zęboli nie widac w ogóle :ico_haha_01: będziemy jedyni na końcu z zębam9 :ico_olaboga:

[ Dodano: 2010-11-19, 14:26 ]
tak sobie siedzimy:
Obrazek

a to dzisiejsza zabawa paczką pieluch:
Obrazek

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2010, 19:49

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pieknie siedzi
a jaki elegancik w tej koszuli SUPER !!!!

NICOLA_1985

19 lis 2010, 20:13

hej dziewczyny
u nas już choroby zażegnane mam nadzieje, przeszliśmy trzydniówkę i krtań uff było ciężko nie spałam chyba z 5 nocy pod rząd pobudki co 40 minut a pozniej problemy z zaśnięciem.
płacz, płacz i jeszcze raz płacz....
ale teraz juz Krystianek zdrowy i jest spokój w nocy znowu śpi jak aniołek dzisiaj dał mi pospać do.. uwaga uwaga... 9.40 :-D

goździk może spróbuj czopków viburcol :ico_noniewiem: u nas pomogły jak krystian się budził w2 nocy kilkanascie razy :ico_noniewiem: juz w czwarta noc nieprzespana stwierdziłam, że nie dam rady bo po prostu ledwo żyłam i jak spróbowałam dac czopka to był strzał w 10 krystian przespał większosc 5-tej nocy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

co do tesciów to podpisuje sie pod tym ze to inny gatunek ... ja do swoich słow nie mam...
ale moja mma tez ostatnio daje czadu... dzisiaj mi powiedziala zebym nie robila krzywdy krystianowi i odstawiła go od piersi bo zrobie z niego maminsynka ze ona by go nie karmiła tak długo piersia bo mnie i moja siostre karmiła po 6 tygodni i tyle starczy :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: a ze chuste se zamowilam na allegro to juz wogole powiedziala ze oszalałam :ico_puknij: takze ja mamwrogów z obydwu stron :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-11-19, 19:13 ]
Tibby Tobi świetny super siedzi :-D

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2010, 21:24

my juz wykapane teraz gotuje zuzi obiad na jutro bo rano zmykam do szkoly na caly dzien w ogole to slyszeliscie ze we wtorek snieg ma padac i pod koniec nastepnego tyg minusowe temperatury

tibby, swietnie tobiaszek wyglada w tej koszuli

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

19 lis 2010, 21:42

dziękujemy za komplementy.
no ja dzis w pogodzie też widziałam te śniegi! Byłam w szoku!

Nicola, super, że u was już po chorobach. Chyba na ten rok nasze dzieciaczki już wyczerpały limit chorób!
U nas maluch już kima. Miejmy nadzieję, że to już ten dobry i mocny sen. I ja chyba zaraz pójdę spac, bo coś dziś ze mną kiepsko. Wiecie, że nawet nie pamiętam czy jadłam śniadanie!

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

20 lis 2010, 00:43

tibby, super fotki
Jasio tez juz ładnie siedzi a wczoraj to nawet bawiąc sie na podłodze podniusł pupcie i stanoł na czworaka, do stania sie jeszcze nie bierze ale jak myje mu pupę w wannie jak sie obsła to juz go moge postawić utrzymuje sie na nuszkach ale bardzo żadko to robie bo tak nie zabardzo można. Ząbków u nas jeszcze nie ma :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2010, 09:16

Witam u Nas kolejna fatalna nocka
może spróbuj czopków viburcol :ico_noniewiem:
niestety u Nas nie działają
we wtorek snieg ma padac i pod koniec nastepnego tyg minusowe temperatury
a my 28 mamy chrzciny oby nie w zimowej scenerii :ico_noniewiem:

Wróć do „Przedszkolaczki”