D
obrusia Magda Aniaaa za kolejne tygodnie
[ Dodano: 2010-11-19, 20:50 ]
Sorry juz nie pamietam ktora z was stwierdzila ze glupio tak co rano chodzic do pracy ktorej sie nie lubi... I to jescze jak!!! I to moze nawet nie pracy jako takiej ale chyba tego kontkretnego gabinetu
Dentsta genialny ale jako szef i czlowiek -wrzod na nonono i control freak !!! Jego prawa reka - wiecznie nadeta nie omylna i jedyna ciezko pracujaca -dla niego zreszta od 20 lat
plus ulubiona pielegniarka -bystra i dowcipna ze az sie plakac chce -dwulicowa malpa i donosicielka!!! Ja natomiast pelnie pelno etatowa funkcje osoby do nakrzyczenia za wszystkich i o wszystko!!! Zawsze jest moja wina!!!
Jeszcze jak byla M. i S. to dalo sie jakos przezyc -bo obie fajne dziewczyny...ale obie odeszly i tez mialam taki zamiar ale sie okazalo ze dzidzia w drodze wiec jakos musze wytrzymac do tego lutego
[ Dodano: 2010-11-19, 20:52 ]
Ehhh.... jeszcze tylko 50 dni roboczych
[ Dodano: 2010-11-19, 20:52 ]
A kopniaczki w szyjke tez mam chyba alemnie to raczej tak ciagnie /laskocze
[ Dodano: 2010-11-19, 21:27 ]
Wlasnie zauwazylam
ze na polskiej stronie zapytaj polozna ^miesiacx zaczyna sie od 23 tygodnia a na UK Boots medi web od 21tygodnia
hmmm... a Wy jak liczycie???
[ Dodano: 2010-11-19, 21:28 ]
Chodzilo mi o 6 miesiac
[ Dodano: 2010-11-19, 21:30 ]
a i jeszcze jedno -wybieram sie do Pl 2 grudnia samolotem-podroz to jakies 2 godz 20minut . Latala ktoras z Was w ciazy? Czego sie mozna spodziewac??? Bo ja lecialam juz 2 razy ale to byl 6 i 7 tydzien i za pierwszym razem nawet nie wiedzialam ze jestem w ciazy