nie i właściwie, to na razie nie chce się z tym spieszyć.. a o samochód pytałam, bo J założył właśnie firmę wypożyczającą samochody do ślubuniktuisia a ślub macie zaplanowany jeśli mogę spytać? , bo kiedyś pytałaś o auto do ślubu
ja chyba bym nie mogła zastawić go płaczącego,maly cos ostatnio wieczorami jak go klade spac to najpierw przez 30 min wyje i mnie wola a dopiero pozniej zasypia. wiec zostawiam go zeby sie wyplakal i w koncu sam zasypia, ale nie wydaje mi sie za dobra ta metoda
nooo i musze sie pochwalic ze Dawid juz 3x zrobil siku do nocniczka i raz kupke
i co dowiadywałaś się jak u Was wygląda z publicznym przedszkolem?bylam tez w tym przedszkolu, i chyba dam Dawida od wrzesnia do prywatnego. placi sie 350zl u nas co miesiac. pojde jeszcze jutro do publicznego,
może uda Wam się jakoś dogadaćpoza tym to poklocilam sie z mama
a ostatnio tez tesciowa zabrala Dawidka do fryzjera i w koncu ma slicznie obcietewlosy, bo jak ja szalalam to mu tylko schody na glowie porobilam
to trzymam kciukasy zeby sie udalotak bardzo chce się wprowadzić do Świąt , ale nie wiem czy się uda
ale chocbym i 100x do niego szla i uspokajala a potem odkladala to na nowo placze juz nie wiem co robic i wogole dlaczego nie chce mi isc normalnie spacja chyba bym nie mogła zastawić go płaczącego,
niestety, ale u nas do publicznego mozna dac dziecko jak skonczy 3 latka, wiec nasz Dawid mialby 3 latka i prawie 8 miesiecy jak moglby isc dla mnie tostanowczo za dlugo, dowiedz sie konkretnie jak jest u ciebie, bo z tego co wiem to w kazdym przedszkolu jest inaczej i inne kryteria przyjec maja np. w niektorych publicznych przedszkolach w 1 kolejnosci przyjmowane sa dzieci ktorych oboje rodzicow pracuje, zbierane sa pieczatku z miejsca pracy i takie tam...i co dowiadywałaś się jak u Was wygląda z publicznym przedszkolem?
musialaby troche zbastowac i mi pomoc, bo nietety ale ja mam chyba najgorzej z wszystkich moich kolezanek. sama po calych dniach i nocach z dzieckiem to dla mnie nie lada wyzwanie i umeczenie. dlatego potrzebuje jej pomocy, jesli dalej bedzie obstawac przy swim to bedzie widziec wnuka ale raz na ruski rokmoże uda Wam się jakoś dogadać
nasz tez nie usiedzial, pani latala za nim po calym pomieszczeniu, dawala mu misie i jakos sie udalo,ale nie plakal wogole bo maszynka byla cichaposzłabym z nim do fryzjera, ale bardzo wątpię, że usiedzi i się da obciąć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości