Witaj
Dave
[ Dodano: 2010-11-22, 22:10 ]
NowaSejana za kolejny tydzien :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: i nastepny oby spokojniejszy :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2010-11-22, 22:20 ]
Aga216 trzymam kciuki mocno mocno!!! Wiesz mi tez sie tak zaczelo robic -a dzis to o malo nie padlam w pracy -bo mnie moj szef wkurzyl i wogole jakies nowe systemy sprawdzania pracownikow wprowadzaja i ciagle cos i moja dentystka niezadowolona i nawet do niego maila wysmarowala ze jak ja bedzie tak traktowal to ona chce odejsc... atmosfera gesta...ja zamiast miec wiecej przerw to dzis na 8godzin pracy mialam 7 minut przerwy na lunch
wiec jak zaxczal na mnie warczec po 4pm to sie az doslownie zagotowalam -bo dostalam takie plamy na twarzy i dekolcie jakby mnie ktos wrzatkiem oblal ,serducho mi omalo nie peklo i zaczelam sie trzasc ...az sie skapnal ze cos nie hallo-kazal sie dziewczynom zamienic ze mna ale ja juz takiego ataku dostalam ze ustac nie moglam ,nogi mi sie trzesly .... masakra!!! Dobrze ze moj M. wyszedl po mnie bo ledwo doszlam od metra do domu tak mi brzusio stwardnial i zaczal kluc
Zjadlam 2 Nospy i sobie odpoczywam trche przeszlo ale te skurcze coraz czestsze tez mi sie robia i martwie sie bardzo...
[ Dodano: 2010-11-22, 22:30 ]
Aga216 tylko ze mi nic gin o krotkiej szyjce nie wspominal i zadnego plamienia tez nie mam ...chociaz nie wiem czy mi troche wod nie wycieklo dzis w tym stresie(bo juz sama nie wiem czy ta wydzielnia z pochwy -niby taka sam od poczatku ciazy a nawet i przed bylo podobnie -ale czasem taka naprawde bardzo wodnista
) Oj paskudny ten dzisiejszy dzien....
[ Dodano: 2010-11-22, 22:32 ]
Jedyna dobra wiadopmosc to ze moge isc na macierzynski juz 23 stycznia !!! i jak tak dalej bedzie to napewno tak zrobie!!!