Awatar użytkownika
lubie_gdy
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

tani kurier?

25 lis 2010, 20:45

pracuje jako asystentka w niewielkiej firmie, potrzebuje znalezc dobra firme kurierska, lecz w rozsadnej cenie. mam nadzieje, ze z wasza pomoca uda mi sie znalezc rozwiazanie laczace te dwie, rzadko wystepujace obok siebie cechy…

Awatar użytkownika
kabi
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

25 lis 2010, 23:18

Witam. Myślę, że jestem w stanie pomóc. Na co dzień rozwiązuje różne problemy logistyczne, więc mam całkiem niezłe rozeznanie w tym temacie. Korzystałaś kiedyś z brokera kurierskiego? Jeśli nie, to warto by było zapoznać się z ofertą Link usunięty przez moderatora, ponieważ jest to przykład brokera, który ma dobre ceny, a jednocześnie zapewnia usługi znanych firm kurierskich. Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 23:53 przez kabi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
lubie_gdy
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

26 lis 2010, 12:51

nie, nie korzystalam nigdy z brokera, szkoda ze wczesniej nie wiedziałam o takim rozwiazaniu…zaoszczedzilibysmy troche pieniedzy i nerwow. a jak wyglada wspolpraca z nimi pod wzgledem formalnym? trzeba podpisac z nimi umowe, tak?

Awatar użytkownika
kabi
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

27 lis 2010, 14:51

Nie ma konieczności podpisywania umowy, choć można – wszystko zależy od obrotów firmy i waszych indywidualnych ustaleń z apaczką. W zależności od wyboru, płatności są za pomocą konta prepaid lub faktury. Cały proces nadawania przesyłek jest maksymalnie uproszczony, w mojej ocenie jest bardzo przyjazny dla użytkownika.

Wróć do „Prawo, praca i polityka”