Dziewczyny serdecznie Wam gratuluje i zycze spokojnych 9 mies.
Niedawno sama zakladalam marcowo-kwietniowy watek a tu juz sierpien
oj no ta faktycznie nie mało. Ja z Kubulą przytyłam 16 ale zlazło mi samo praktycznie od rękibo w poprzedniej ciązy przytyłam prawie 30 .... no powyzej 25 ..
U mnie to samo, ciekawe w jakim tępie teraz będą nam rosły brzuszki. Ostatnio w 5 miesiącu jeszcze prawie brzucha nie miałampiersi większe - i brzuch jakis taki taki ... no
U nas dokładnie tak samo. Marek chciałby chłopca a potem tak troszkę póżniej dziewczynkę. Mi taki układ całkiem się podoba z tym, że nie jestem taka pewna czy przy dwójce dzieci zdecyduję się na jeszcze jedno: więc na wszelki wypadek gdyby na dwójce miało stanąć wolałabym córcię. Kubusia końcówkę lekarz wypatrzył już w 12 tygodniu, co prawda dawał 75% a w 16 tyg było już pewne na bankmi sie marzy ... taka śliczniusia - na różowo
mąż chce drugiego syna - a trzecią córę
No niestety mam tego świadomość tym bardziej że przed Kubusiem ostro ćwiczyłam. Tzn brzuch może być widać szybciej, tylko żeby później nie było tak tragicznie Z resztą bardziej niż o brzuch martwię się o piersi. Przy Kubie urosły mi w ciąży o 3 rozmiary, po karmieniu piersi wróciły do poprzedniego rozmiaru a skóra....zostałaTosia za drugim razem znacznie szybciej widać brzuch no ale i potem jest niestety inny, bardziej sflaczały.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość