raczej nie bo nic poza tym sie nie dzieje, tym bardziej ze Mała wczoraj nie byla wstawiona nawet w kanał wiec mysle ze mam jeszcze czas,małgosiu czuje ze bedziesz nastepna
chociaz nie mówie NIE
tak mi liczy suwaczek..aniaj84, skończylas dzis 37tc
ja jestem po ochronie środowiska, ale skończyłam tylko inżynirkę, miałam iść na mgr ale urodził sie igor i jakoś odłożyłam to i teraz żałujędziewczyny bo juz dawno mialam zapytac co by tak nie tylko o dzieciakach i ciazach gadac gdzie pracowalyscie wczesniej przed ciaza, co robilyscie, czym sie zajmowalyscie? a tak jakos sie ostatnio zaciekawilam.
Po terminie to już człowiek taki nerwowy..
dziekujemyTrzymam kciuki za WAS
bardzo fajny kierunek, moja pokrewna dziedzina, konczylam lo o rozszerzonym programie z ekologii i ochrony srodowiskaja jestem po ochronie środowiska
też studiowałam zaocznie, ale nie pracowałam bo najpierw zaraz po liceum miałam staż a potem mi rodzice opłacali i było tak założone, ze po inż ide do pracy ale jakoś sie inaczej poukładałoja mam 5 lat pracy, bo pracowalam cale studia.
Studiowalam zaocznie takze jakos to pogodzilam....
no własnie jakbym miała wybierać to wybrała bym jeszcze raz byłam bardzo zadowolona, w ogóle studia to super okres w moim życiubardzo fajny kierunek, moja pokrewna dziedzina, konczylam lo o rozszerzonym programie z ekologii i ochrony srodowiska