Awatar użytkownika
aniooolek69
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

Pusty pęcherzyk ciążowy a kolejna ciąża..

01 gru 2010, 19:36

Niedawno dowiedziałam się; że jestem w ciąży!:) Test wyszedł pozytywny a wizyta u lekarza w przyszłym tygodniu :)
Dziewczyny mam do Was ważne pytanie, pierwszą ciążę poroniłam, był pusty pęcherzyk ciążowy (w ogóle nie wykryto echa zarodka), czy może się to przydarzyć znowu czy to taki jednorazowy przypadek? Jestem taka szczęśliwa i podekscytowana ale również strasznie się boję..Sad Napiszcie proszę co wiecie z teorii i własnego doświadczenia..

Pozdrawiam! :*

Awatar użytkownika
madzens
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 gru 2010, 19:58

aniooolek69, Moja pierwsza ciąża zakonczyla wlasnie tak. Mialam pusty pecherzyk czy jak mowia puste jajo plodowe. Drugi raz jak zaszlam to poronilam samoistnie bo to byla ciaza biochemiczna czyli byla ciaza ale nie tak do konca. Za trzecim razem sie udalo i mam zdrowego synka :-) Dlatego nie mozna sie sugerowac ze za pierwszym razem bylo tak i moze znow nas to spotkac :-) Trzeba byc dobrej mysli :-) I nie porownywac sytuacji bo wszystko w zyciu sie zmienia :-) Na pewno bedzie wszystko dobrze :-) !!! Tego Ci zycze!!!

[ Dodano: 2010-12-01, 19:10 ]
I pamiętaj nie porównuj kazdego przypadku :ico_nienie: :-)

Awatar użytkownika
martaraz
Trzy tysiące lat minęło...

02 gru 2010, 10:21

aniooolek69 trzymam kciuki oby wszystko było OK. Madzens ma rację, nie martw się i nie patrz, że ostatnio było tak i że teraz też tak może być. Grunt to być dobrej myśli.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”