Widzę, że wszystkie myjecie główki szamponami/płynami, więc chyba czas się zaopatrzyć. Chyba na jakiś z johnsona się zdecyduję.
leona, daj koniecznie znać jak po wizycie u dentysty. Też wybieram się z Wiką w styczniu
Z takiego zwykłego kubka Wiki też próbuje pić, z resztą pali się do tego, ale średnio jej to idzie.
graz1974, super zdjęcia
A Asi już całkiem dobrze to dmuchanie wychodzi, a przynajmniej tak to wygląda. Mądra dziewczynka
anusiek, jestem tego samego zdania co dziewczyny w sprawie twojej znajomej. Jeśli sama nie zdecyduje inaczej, to nic tu nie dadzą żadne argumenty. Tak się już kiedyś zastanawiałam nad taką kwestią, bo miałam też koleżankę, która mnie uprzedziła o tym, że chce zrobić aborcję. Zrobiła ją, a ja miałam, nie wiem czemu, straszne wyrzuty sumienia, że czegoś nie zrobiłam. Nawet zastanawiałam się nad zgłoszeniem na policję tej sprawy, bo w końcu aborcja w PL jest przestępstwem, a ja wiedziałam o zamiarze jej popełnienia. Ciekawe czy policja by na takie wezwanie zareagowała? Niby powinna, ale pewnie nawet gdyby do jakiejś interwencji doszło, to byłaby nieskuteczna.
Dziś nas spacer wyglądał tak, że Wiki siedziała w wózku, a ja odśnieżałam, śmiała się do łez, chyba z tego, że mama taka słabeuszka
Obiadu Wiki tez coś nie chciała jeść, a tak już się cieszyłam, że ładnie wcina, za wcześnie pochwaliłam.
[ Dodano: 2010-12-02, 14:26 ]
male christmas-party
fajnie, na pewno nie będzie tak źle, może w aucie dośpi
miłej zabawy