Dzięki za otuchy:) a niestety raczej nie będzie trzeciego z powodów zdrowotnych, miałam ciężką cesarkę i teraz jeszcze problemy ze zdrowiem i boję się mieć jeszcze dzieci, pozostanę przy dwójce jednak]A kto wie moze za jakis czas bedzie 3 babel
ja miałam to samo - bardzo dużo pokarmu, z piersi aż tryskało, niestety u nas się to źle skończyło, mały nabawił się jednostronnego zachłystowego płuc jak miał 6 tygodni. Ale u was mały już jest starszy i raczej mu to nie grozi.mam tylko jeden problem mały tak się "rzuca" na cycucha że aż się zadławia...dla mnie to koszmar zawsze mam stresa jak on tak łapczywie zajada...no ale może mu minie z czasem to dławienie.
Miała któraś taki "problem" ?
uwierz mi ze ja nie fiksuje na tym punkcie bo sama karmiłam zaledwie 4 miesiace a butle brałam na spacery i sztuczne mleko podawałam włąśnie na spacerach czy zakupachwiecie dziewczynom które są tak "nafiksowane" na karmienie nat nie zrozumieją nigdy tych co nie karmią
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość